A Lemondok a Fideszről Facebook-csoport arra szólított fel, hogy a felhasználók értékeljék a borászat oldalát elégtelenre, és tiltakozzanak egy Tiffán Zsolt nőket sértő kijelentéseit vitató hozzászólással:

Kattintsatok az öt csillagból az elsőre ("gyenge") és írjátok be a következő szöveget (vagy amit akartok): "Nem veszek Tiffán-bort, amíg Tiffán Zsolt bocsánatot nem kér a nőket bántó kijelentései miatt."

A korábban ötösre értékelt oldal fél óra alatt kettes alá került, majd eltűnt, nem lehet tudni, hogy miért.

Az oldal adminisztrátorai úgy látják egy posztjukban, hogy

Csak értékeltük az oldalt mégis eltűnt a Facebook-ról. Tiffánék leszedték volna, hogy ne látszódjon a kritika? A Facebook gondolta, hogy sértő lehet az oldal? Nem tudjuk, de ha visszatér az oldal folytatjuk az értékelését. (Nem akarjuk eltüntetni a Facebook-ról ezért sem biztattunk az oldal jelentésére, hiszen Tiffánnak is joga van a véleményéhez. Nekünk meg ahhoz, hogy értékeljük azt.)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Majd ez is bepereli a véleménynyilvánítókat, mert megteheti. Amúgy jó bort készíteni nehéz ám fidesz politikával, Tokajt is sikerült azzal a politikával padlóra küldeni, na meg az egyéni haszonleséssel, lenyúlással, jogtalan támogatások felvételével.
Toby
Amit a zemberek nem látnak - az nincs, az nem létezik !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.