A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint itt az ideje, hogy Európa az illegális bevándorlással kapcsolatban végre felébredjen az elmúlt hónapok "kissé tétova magatartásából". 

Bakondi György az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában kijelentette: fontos, hogy a határellenőrzések hatékonyak legyenek, hiszen az európai állampolgárok ezt várják el.

A belbiztonsági főtanácsadó úgy fogalmazott, a schengeni egyezmény azt kellene, hogy jelentse: Európa külső határait megfelelően védjük, azokon csak elfogadható úti okmányokkal rendelkező embereket engedünk átlépni, a zöldhatáron senki nem jön át; az unió belső határain viszont nem ellenőrzünk.

Bakondi György azt mondta, hogy a magyar határzár beváltotta az ahhoz fűzött reményeket, ugyanis Magyarország felé "nem kísérleteznek" az illegális bevándorlók. A visegrádi négyeknek (V4) nemcsak szavai és elgondolásai, hanem gyakorlati tapasztalatai is vannak a határőrizetről, ezeket pedig szeretnék más országokkal is megosztani – tette hozzá.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez a fütyi meg már pihenhetne végre)))))))))))))
Clavigo
Az agyamra megy ez a kényszeres pofázás a semmiről.
papa.49
Ez a pacák határőrnek, katasztrófavédőnek nem vált be, ez csak a hazugovics seggnyalójának jó, arra viszont tökéletes))))))))))))
Toby
Oktondit már több beosztásban is próbára tették - hülyének bizonyult, főnöke - a szintén hülye - mellett fel sem tűnik, hogy hasonló kvalitásúak !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.