Elképesztő fordulatok és vallomások zajlanak a Deutsch-Juhász-féle drogperben. Juhászék egy kokaindílert, Deutschék két házastársat vetnek be a hajrában. A papírforma szerint ma hoznának ítéletet az egyik olyan perben, amit Deutsch Tamás Fidesz-politikus indított Juhász Péter, az ellenzéki Együtt társelnöke ellen, de Juhászék ezt egy állítólagos kokaindíler írásos vallomásával szeretnék megakadályozni. A Fidesz politikusa azután indított polgári és büntetőpert az ellenzéki kollégája ellen, miután Juhász, felháborodva egy Deutsch-interjún, amiben a kormánypárti politikus azt állította, soha életében nem fogyasztott drogot egy sokkoló filmélmény miatt, nyilvánosan drogfogyasztással vádolta meg őt. Juhász bevallott célja volt ezzel, hogy kiprovokálja, hogy Deutsch beperelje őt, hogy ezután a bíróság előtt folytatódjon a drogvita. Nagyágyúkat vonultatott ma fel Deutsch a perben. Személyesen tett vallomást első és mostani felesége is. Első felesége és három gyermekének anyja...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Rágalom. Deutsch két volt feleséggel is bizonyítani tudja, hogy példás családi életet él.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verum
@human: - nem tudom mennyire igaz, de azt hiszem sosem fogjuk megtudni.
human
@verum: Meglátjuk. Juhász Péter nem a megszokott politikus fajta.
pistapapa
Ez is bizonyítja véleményemet,miszerint Magyarország ma,politikai,gazdasági,erkölcsi és etnikai fertő. Azzá tette az 1947-től a mai napig tartó idegen hatalombitorlás,amely az utóbbi 25 évben teljesen szétverte,kifosztotta a magyarokat.
gazdag dezső
Nos ,hát akár drogozott ,akár nem ,akkor is egy ingyenélő here az országban akit már nagyon el kellet volna távolítani a helyéről.De ha egy kis vér volna benne tisztességes,hát akkor nem Ő perelt volna ,mert az a nyomozó az igazat mondhatja,és én el is hiszem neki amit vall !Hát akkor miért a per tovább ?Ez barom pedig távozzon már végre a közéletből !Persze hogy a volt feleségei is mellette vannak,mert ha bukik akkor sokkal kevesebb pénzt kapnak majd tartásdíjra abból a több mint 4 milliós jövedelemből !Hát ilyen emberek irányítják a politikát ,és az országot ?
Csizmás Kond
...na és akkor most a gyerekei anyja fogja őt drogozással vádolni ?
...ez már a gátlástalanság és az aljasság holtpontja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.