Budapest a jövőben nem foglalkozik az agglomerációs közlekedés finanszírozásával – közölte Tarlós István főpolgármester kedden Budapesten adott sajtónyilatkozatában. 

A politikus hangsúlyozta, a kérdésről az agglomerációs településeknek az állammal kell tárgyalniuk.

Bréking: Tarlós lemondott az agglomerációs közlekedésről

Kitért arra is, hogy főpolgármesterként nem fogadhatja el azokat az előző héten megszavazott törvénymódosításokat, amelyek – közlése szerint – Budapest költségvetésében 20,7 milliárd forintos működési hiányt okoznak.

Tarlóst Istvánt sajtónyilatkozata végén nem lehetett kérdezni, ugyanakkor jelezte: Orbán Viktor kormányfő ígérete alapján januárban folytatódik a kormány és a városvezetés közötti egyeztetés.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Cumiiii. A napi 18 milliárdos Budapesti adóevételre nagyon rácuppant a zsírmore. A HÉV is bene van?
csa-csa
@Fradigege: benNe van vagy nincs, abban igaza van Tarlósnak, nem Neki kell megoldani az egész ország tömegközlekedési gondjait!
wagabund
Nagy tételben fogadok, hogy nem merik megcsinálni azt a sutkát, hogy január elsején(szombat) üzemkezdettől csak a városhatárig jár a bkv( buszok, hév-vonalak)...

ennyire nem vakmerőek...

hogy ezt miből gondolom? nos a fényképen (is )látni Tarlós elégedett mosolyát..ha igaz lenne a hír, legalább úgy csinálna, mintha együttérezne az emberekkel...
(tehát megeggyeztek, csak némi izgalamat akarnak a karácsonyfa alá tenni...aztán az utolsó nap jön a nagy megmentő... fogadunk?)

ez már rég le van vajazva...kell a hős figurája, aki a népért harcol...(kicsit sokba kerül, de a pénz nem számít)
zöldszem
Most megy a harc 20 milliárdon!
Majd ha, az orosz hitelt is el kell kezdeni törleszteni, 4000 milliárd + kamatait 21 éven keresztül évi 300-400 milliárddal fizetni!? + az államkötvényeket vissza vásárolni...
Most 20 milliárd gondot okoz... később mi lesz???
Hát nem...??? Magyarország szárnyal, még a nyugatnál is jobban teljesít!? "Na ugye"
kepkezelo.com/images/m54ev7uzlc3azm063bt1.jpg
Pestilence
Most éppen (előszőr) örülök, hogy a "gentleman" Tarlós a főpolgármester. Azért, mert fideszes. Azért, mert ennek ellnére látszik, hogy Budapest a bűnös város. Azért, mert éppen ezért gyűlöli a kormány nagy része. Már pár éve hallhattuk, hogy ne Budapest legyen a főváros, hanem pl. Debrecen. Már várom, hogy mikor dobják fel Al- vagy Felcsútot.

Ezen soha nem fogják túltenni magukat a 'vidékiek'. Mert igen, sajna, mi budapesitek mindenkire így gondolunk, aki nem 'pesti'.Ti feljöttök Pestre, mi lemegyünk vidékre, ami minden, ami kiesik Pest megyén kívűl. Bocsi. Ez van. Szép magyar hagyomány. És tudjuk, hogy ezért pedig utáltok minket.

De Budapest egy világváros. Imádják mindenhol, még azok is, akik egyébként fogják a fejüket miattunk. Gyönyörű, kozmopolita, modern és (még mindig) divatos. Nyírjátok ki, és majd meglátjáok, hogy ez milyen jó lesz nekünk. Magyaroknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.