50 milliárd forint támogatást kap a Vajdasági Magyar Szövetség a kormánytól, amit gazdaságfejlesztési programokra fordíthatnak – hangzott el az RTL Klub híradójában az Együtt információra hivatkozva.

Összehasonlításul: ez akkora összeg, aminek a harmadából már meg lehetne oldani a Budapest környéki települések közlekedését (amellyel jelenleg Tarlós István és Orbán Vitkor zsarolják egymást). Az Együtt szerint egyértelműen politikai célokból támogatja az Orbán-kormány Pásztor István pártját, hiszen tavasszal tartományi választások lesznek Szerbiában.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Elmebetegek, nem inkább az EGÉSZSÉGÜGYRE KÉNE FORDÍTANI, osztogatjátok az ország pénzét minden határon túli szervezetnek, de itthon nem jut az EÜ. re az oktatásra, a gyermek élelmezésre, az igazán szegényekre!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sanyi2015
Azért, mert az RTL Hiradó az Együtt-re hivatkozva mond valamit, azt még nem kell vakon elhinni...
human
@Hofipisti: A délfidéki magyarság nem sokat fog abból a pénzből látni. Már szerintem ott állnak sorba Orbán vállalkozói a munkákért.
Butautáló
Ni itt most megint nem látok egy barmot sem! Rugacs, izó, pellerpicsa, frífarkas! Most hol az anyátokban lapítotok világmegváltó, fideszseggnyaló vadmarhák!? Itt nyomjátok a hülye dumátokat!
human
Azért 50 milliárd rohadt nagy összeg. Vajon mi járhat Orbán fejében? Erősíteni akarja a vele szimpatizáns erdélyi politikusokat, hogy megvalósítható legyen az autonómia? Vagy ott is előkészíteni kíván egy oligarcha hálózatot? Vagy készül a 2018-as bukásra, hogy legyen egy hozzá hű környezet ahova menekülhet majd? Valamire készül, mert ez már nem csak sima állami támogatás a magyar kultúra megőrzésére.
vadnarancs
@Butautáló: Eligazítás van, korán tudta meg a hírt az ellenzék... :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.