Két évig még biztosan Németországban maradhat az a palesztin lány a családjával, aki elsírta magát egy rostocki fórumon, amikor Angela Merkel azt mondta neki: megérti, hogy maradni szeretne, de „a politika néha kemény dolog” és Németország nem tud mindenkit beengedni.

Németországban maradhat a Merkel által megríkatott palesztin lány

Reem Sahwil négy éve érkezett egy libanoni menekülttáborból és tökéletesen megtanult németül, de családjával együtt kiutasítás fenyegette.

A Bild című lap az illetékes rostocki hivataloktól úgy értesült, hogy 2017 októberéig meghosszabbították a család tartózkodási engedélyét, arra hivatkozva, hogy jól beilleszkedtek a társadalomba.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kutyahűség
Rppantul szeretem az ilyen aljas, manipulatív cikkeket - és pont karácsonykor -: Merkel nem ríkatott meg senkit. De a média, kivált a magyar nagyon szeretné ezt letömni az emberek torkán. Nagyon jó érzés Orbán és a Fidesz s_ggében melegedni?
wagabund
Merkel vékony jégre lépett...ráadásul egyre vékonyodik azáltal, minél több menekült van az országában...ha bekeményít ennek a kislánynak(és családjának) könnyen sosemlátott lázadásba futhat bele...aztán szelfizhet a lázongókkal...(is)...
tényleg kemény dolog a politika...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.