Nos, hát itt ülünk mind, egyazon csónakban. Mi, épeszű emberek. És közülünk a legépeszűbb szerint – aki éppenséggel a magyar parlament elnöke – körülöttünk mindenki idióta. Nyilván ezért vélte úgy, hogy nekünk a terror és a migrácós válság árnyékában meg kell próbálnunk legalább beazonosítani az unokáink puszta létét fenyegető veszélyeket.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Vegulis kover igencsak szivesen fordul vissza a tortenelemben ehhez az idoszakhoz, rendkivuli modon tamogatjak a horthy-kultusz ujraeleszteset, vegul is mi mast mondhatna?
A csonak megtelt... Pedig nem tudhatja, hogy neki mikor, miert kell majd nagyon surgosen talalnia egy csonakot, ami kimenekiti az orszagbol...

Asszem, hamarosan szuksege lesz ra...
Lepényleső
Csakhogy a csónakban velünk azok eveztetnek, akik a Duna partjáról bennünket cseszegetnek.
Vizual
Én nem látom sűlyedni azt a csónakot. Továbbra is megosztottak azok az emberek akik egyáltalán fel merik vállani egy egy megszólalás, esetleg tüntetés ódiumát. Ez olyan mintha a szerelmünkhöz kesztyűvel nyúlnánk. Csak saját érdek ! Ugy tünik, hogy a változásról beszélök csónakja sűlyed. Bár sokan ülnek benne de nem az ő oldalukon van a lék ! Igy összefogás one.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.