Már várom a kDNP myilatkozatát, amelyben elhatárolják magukat azon tagjaiktól, akik ételt osztottak. Egyben leszögezve, hogy piréz ügynökök bujtogatására ment a tömeg ételosztásra. Vagy valami hasonló. Mert: A Karácsony megmutatta, hogy a KDNP felvilágosító programja egy fabatkát sem. Az elmúlt egy év alatt nemhogy csökkent volna, de a jelek szerint még növekedett is azoknak a száma, akik az olyan hibás életviteli szokás rabjai, amit Harrach Péter 2014. decemberében „éhezésnek” nevezett.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Amit közpénzből a kdnp nevű parazita, felesleges és haszntalan gyülekezetre költenek, abból fel lehetne számolni az éhezést, a nyomort !
GeoCravker
@Toby: S mégis. A lokális akticisták közt még mindig vannak olyan KDNP, illetve Fidesztagok, akik komolyan veszik azt, amiről pl. Biblia beszél. Csak egyre kevesebben. S ők a csendes kisebbség a harrachpetykók,sijjártók,mészároslőrincek talpnyaló seregéhez képest.

Akik, és akik képviselője Ibizán, Balin, és egyéb helyeken töltik egyáltalkán nem megérdemelt szabadidejüket. Melynek igen nagy részét valójában zacskóragasztással kellene tölteniük valamelyik BV-intézményben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.