Szanyi Tibor MSZP-s fenegyerek a karácsonyról is tud nagyon okosakat mondani – a Tumblr-profilján osztotta meg az alábbi felismerését:

A karácsony egyik káprázatos vívmánya, hogy idegtől szétfeszült humanoidok boldogságra nógatják egymást, s teli hassal, valamint zavaros tárgyak csereberéje közepette olyan embereket is puszilgathatnak, akiket tulajdonképpen utálnak.

Szanyi kapitány vajon kit puszilgat kényszerűen?

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
Hát azért ez a sztori sem sokkal rosszabb, mint az Erdő Péter süketségei...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
TASzSz
Szanyi báci! Neked elhiszem! Ne cak ilyenkor legyünk jó calád!
pbalage
Hát azért ez a sztori sem sokkal rosszabb, mint az Erdő Péter süketségei...
jancsik68
Az un karácsonyi ünneplés,azért volt jó,mert a szegény magyarok az értelmes,egymást segiteni akaró MAGYAROKTÓL / nem az un mélymagyaroktól/ kaptak egy kis meleg kaját,meleg szót karácsonykor.Ilyenre keresztény kormányunk nem képes.Ők csak elvenni képesek,de adni nem!
Eriksson
Szanyi kapitánynak joga van azt gondolni a Karácsonyról amit éppen akar. Az a böszmeség, hogy meg is osztja a nyilvánossággal.
KERKA
Jobban járt volna, ha az ünnepeket csendben békességben a családjával tölti el pihenéssel. Az ő korában már fölösleges erőltetni ezt az örök rokker szerepet. Nagypapa korban van, ha tetszik, ha nem. Nevetségessé válik, pihengessen az ő Orsikája mellett, fositisz nélkül.
justhpeter
Csendben ünnepelni jobb lett volna, mint sületlenséget beszélve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.