Egyedüli ajánlattevőként 800 millió forintos megbízást nyert a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumtól néhány nappal karácsony előtt a kormányközeli Századvég.

Az Átlátszó által kiszúrt bombabiznisz tárgya

Kvantitatív közvélemény-kutatási adatfelvétel 1 alkalommal Magyarországon és az EU további 27 tagállamában. A kutatás olyan aktuális társadalmi, politikai és közéleti témákat vizsgál az egyes országok közvéleményében, amelyek terén az egyes tagállami és az európai közvéleményben tapasztalható attitűdök a kormányzati döntéshozatal szempontjából kiemelten fontos információtartalommal bírnak.

A Századvég feladata tehát egy közvélemény-kutatást készíteni az EU 28 tagállamában. A Századvég vállalta, hogy az aktuális politikai-társadalmi kérdésekről minden tagállamban elkészíti ezt a a kutatást, azt adatbázisba, táblázatokba, prezentációkba foglalja, és átadja  megbízó részére.

Az eljárás közbeszerzés hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárás volt, vagyis csak  és kizárólag a kormánykedvenc Századvég volt versenyben a 800 milliós megbízásért. Az a Századvég, melynek vezére úgy védte a Fideszt néhány nappal ezelőtt, hogy

Amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
Boldog Karácsonyt a Századvégnek! Remélem Szilveszterre is kapnak valamit, mert megérdemlik!
Lepényleső
Bla-bla-bla-bla. Meddig tűr e nép? Mi lesz itt,ha az ész színre lép?
enslaved
@Lepényleső: Az ész most is a színen van, csak a buták ezt nem látják...
Desischado
Komolyan ez már pénzmosoda! De hülyék vagyunk, mert tűrjük! Remélem, kötélre költik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.