Életmentő beavatkozáson esett át Pataky Attila. Az Edda frontemberénél olyan komplikációt okozott egy hétköznapi betegség, hogy vérének 35 százalékát elvesztette – írja a Blikk.

Sajnos ez a karácsony számomra, a családom és a „nagy családom”, az eddások számára extrára sikerült! Szenteste a szeretteim ápoltak a kórházban nagy-nagy szeretettel, éjszaka pedig az őrangyalommal álmodtam, aki azt sugallta: „Még sok dolgod lesz”.

Néhány nappal ezelőtt, egy csodálatos unplugged koncert után, a sok ölelés, szeretet és gratuláció közben a környezetemben dúló hasmenéses fertőzést elkaptam én is.

Sajnos az elkapott hasmenéstől felszakadtak az erek, és néhány órán belül elvesztettem a vérem harmadát. A szívem a csökkenő vérmennyiség hatására beszűkülő erekkel birkózott, nekem meg kezdett eltűnni a világ.

Olyan érzés volt, mintha infarktusom lenne: szorító érzés a mellkasomnál, s levegő után kapkodtam. Két liter vért vesztettem, majdnem belehaltam. Nagyon gyorsan kórházba kerültem, a feleségem, Orsi vitt be, szerencsére a legjobb kezekbe kerültem, és megkaptam az életmentő vért. Mentek a nem túl kellemes, sőt kőkemény, de nélkülözhetetlen vizsgálatok. De jelentem, megmaradok! Mindent nagyon köszönök a gyógyító orvosoknak, nővéreknek, ápolóknak! Az elmaradt székesfehérvári és a Barba Negra-i koncertekért pedig mihamarabb kárpótolunk mindenkit!

– ígérte Pataky.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
"Sajnos az elkapott hasmenéstől felszakadtak az erek, és néhány órán belül elvesztettem a vérem harmadát."

Itt valami nem smakkol.
Minek erőlködni egy hasmenéshez.
Jön az magától.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Törölt felhasználó
Megvan a véleményem róla, de ez nem az az alkalom amin és amikor el kell mondanom... Remélem felgyógyul, hogy szívhassam a vérét:)
Rózsika Hatházi
@eszegfu: Gondolod, az ufo-k dolgoznak Karácsonykor? Vagy Atikának nincs annyi pénze, hogy fizessen a földönkívüli orvosoknak, ápolóknak, nővéreknek? Vagy, az is lehet, hogy UFO-isztánban is a KDNP akarata érvényesül, miszerint a vasárnap, ünnepnap, a családé. Tessék kérem szentmisére menni! :))))
Szókrakész
"Sajnos az elkapott hasmenéstől felszakadtak az erek, és néhány órán belül elvesztettem a vérem harmadát."

Itt valami nem smakkol.
Minek erőlködni egy hasmenéshez.
Jön az magától.
Szókrakész
Tuti megint elvitték az UFOkok.
volt egy gyors orvosi vizsgálat, bélpanaszokat állapítottak meg.
" a sok (borosüveg)ölelés, (alkohol)szeretet és gratuláció közben, elkapott egy delérium trémensz fertőzést.
Az ufókok beöntést alkalmazhattak, tévedésből tűzoltó slagot tolhattak fel neki és ettől pattogtak az erek.
simmering73
Már az ufo sebészekben sem lehet bízni? Gondolom nem kaptak hálapénzt.
eszegfu
@Rózsika Hatházi: Ez esetben minden alternativa felvethető... ő "jóember". Sajnos, vagy sem itt is kilóg a "lóláb". Szegény Patakyn miért is nem segitettek akár "ügyeletben" is az UFO-k?! Egy kissé ciki... nem:!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.