Kedves olvasó! Akarod tudni, miként manipulál téged a média úgy, hogy egy része talán fel sem fogja, mit csinál? Akarod látni, hogyan hazudnak az arcodba függetlenül attól, ki fizeti, ki tartja fenn az egyes lapokat?

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Persze, én tudtam eddig is, hogy ez így működik. Egy módja van a védekezésnek, a kapcsoló! Afölött uralmunk van.
Eriksson
Ennyi sajtóorgánum egyszerre nem tévedhet. :))
eszegfu
Lehet valami igazsága! Hasonlit ahhoz a játékhoz, amikor pl. 10 gyerek egymás mögé áll 1 sorba, az első sug egy szót, vagy mondatot a 2-diknak, ő továbbsugja a köv. gyereknek, majd a 10. gyereknek hangosan meg kell mondania mit is hallott. Az 1. gyerek egészen mást mondott, mint a 10. gyerek.
kutyahűség
Ezzel a világon semmi újat nem mondtak. Olvastam Maupassant A szépfiú-ját: egész hírcsokrokat képek egyesek kitalálni és valóságként előadni. Azóta sincs ez másként.
varrólány
Szinte minden sajtó ,hírportál a főcímekkel adja el magát, aztán vagy elolvassák vagy nem, az egészet. Senki ne reménykedjen hogy mindezt miértünk teszik!.-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.