Ha lesz gyanúsított, ha nem, valószínűleg meghosszabbíthatják a január 26-án lejáró nyomozást, amelyet a soroksári futónő meggyilkolása miatt rendeltek el - értesült a Magyar Nemzet.

Az üggyel összefüggésben eddig 450 embert hallgattak ki, de mindannyiukat kizárták elkövetőtőként, míg a helyszínelés során két ismeretlen férfitól származó DNS-minta maradt – ők lehetnek a gyilkosok. A két minta összehasonlítása az Európai Unió adatbázisában nyilvántartott szexuális bűnözők, illetve gyilkosok DNS-ével jelenleg is tart

A rendőrök még az FBI módszerét is alkalmazták: megrajzolták a gyilkosok bűnügyi profilját. Ez alapján az egyik elkövető domináns lehetett, a másik neki alárendelt, vélhetően a fiatalabb korából fakadóan.

Az alárendelt személy segített lefogni a nőt, a domináns elkövető kínozta és erőszakolta, majd fojtotta meg. Az áldozat harcolt az életéért: vérző sérüléseket okozott mindkét támadójának, a domináns gyilkosról tudható, biztosan annyira megsérült, hogy sérüléseire a környezetének ki kellett találnia valamilyen indokot, például hogy balesetet szenvedett. Az is nyilvánvaló, hogy a két tettes közül legalább az egyik jól ismerte a bűncselekmény helyszínét

- ez még korábban Petőfi Attilától, az Országos Rendőr-főkapitányság kiemelt életellenes ügyek főosztályának vezérőrnagyától derült ki.

Mint ismert, a 36 éves soroksári családanya, Kardosné Gyurik Krisztina futni indult 2013. szeptember 25-én kora este, de már nem érkezett haza. Másnap kora hajnalban a futóútvonala melletti bozótosban találtak rá. A nőt lemeztelenítették, speciális matrózcsomókat alkalmazva megkötözték, összeverték, megbecstelenítették, majd megfojtották és ki is rabolták.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ezt a megallapitast mar egy evvel ezelott is megtettek. Valoban ilyen sokat nyomoztak ki az elmult evben?
Nem fert bele a ket hetes rendcsinalasba?
Szegyelljek magukat a nyomozok, arra van penz, hogy tizmilliokert DNS vizsgalatot csinaljanak recsolke ellopott telefonja miatt, de amikor valodi buntenyrol van szo, akkor leginkabb a ferjet gyanusitjak meg, mert ez a legkenyelmesebb megoldas...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@Eriksson: Ja a Migrén felügyelő,vagy a csikk noris!!!:)))
F_Viktor
@KERKA: Írod:
"Már régóta húzódik és úgy tűnik, hogy egy helyben toporog a rendőrség. Pedig biztos, hogy dolgoznak rajta."

Idézet a cikkből:
"A két minta összehasonlítása az Európai Unió adatbázisában nyilvántartott szexuális bűnözők, illetve gyilkosok DNS-ével jelenleg is tart"

Vagyis a probléma, hogy nem Orbán telefonját keresi a rendőrség, ezért tart már 27 hónapja a DNS-minták összehasonlítása?
szaboria1
@volvós: Csak volt rendőr évek óta taxis.
KERKA
@F_Viktor: Most erre mit mondhatok? Ha a mondatodban nem lenne ott a "nem " szócska, és a mondat kijelentő módban lenne,,akkor hihetőbb lenne:))
Toby
"... speciális matrózcsomókat alkalmazva..." - a magyar haditengerészet(!) alkalmazottjai miért nincsenek még kihallgatva/elszámoltatva ? És a "dunai hajósok" ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.