Juhász Péter élete fő művének tekinthető bírósági ügye mindenki előtt ismert: az Együtt politikusa ledrogosozta Deutsch Tamást, mire az beperelte, a bíróság meg kimondta, hogy nincs itt semmi látnivaló.

Ennyi a történet, Juhász azonban láthatóan hetek óta nem tud feldolgozni egy ekkora győzelmet sem. (Pedig a fideszesről még csak ki sem derült, hogy valóban drogozott volna, az ítélet mindössze úgy szól, Juhász nem sértette meg Deutsch jó hírnevét azzal, hogy ledrogosozta. Amiből csak az ellenzéki logika szerint következik egyenesen, hogy hát akkor nyilván drogozott is.)

A gond nem ezzel a hisztérikus, "rajongóinknak pont jó lesz" műbalhéval van, még csak azzal sem, hogy egy drogos politikusnak ünnepet-hétvégét nem kímélve unásig az a legfőbb mondanivalója, hogy "bebizonyította" egy másikról, hogy korábban drogozott (miközben nem bizonyított be semmit), hanem ez:

"Deutsch drogos", méghozzá harminchatszor

Hogy ennek az őrületesen színvonaltalan, visszataszító toporzékolásnak, amit a Fideszben annyira utálni lehet, ellenzéki párja is van, ami ráadásul kormányváltó, mi több "korszakváltó" erőként aposztrofálja magát, és amire állítólag majd szavazni kellene, merthogy mindeközben azért persze jobb, okosabb, értelmesebb alternatívának is tartja magát a mostaniaknál.

Hát, 2018-ig még végül is eshet annyit a Fidesz-szint, hogy ahhoz képest az Együtt tűnjön értelmesebbnek, ehhez azonban Juhászéknak már most el kellene kezdeniük fékezni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Jól csinálta Juhász !

Ma, Mocsokisztánban, minden fidesznyik által bukott per, felér egy nemzeti ünneppel !
A bíró még a helyén van ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
A hírek arról szólnak, hogy Tompika közszereplő és bírnia kell a kritikát. Juhász szerint ennél többet mondott ki a bíróság, azaz azt hogy Deutsch fogyasztott már drogot. Nem ismerem a részleteket, de csak a hírekre alapozva valóban csak becsületsértési ügyről volt szó a bíróságon. Nem zárom ki, hogy Juhász tudatosan emlegeti tovább Tompika és a drog kapcsolatát. Talán előnyösebb perhelyzetbe kerül, ha őt jelentik fel.
Fradigege
A drog sokszínű. Például megnyílvánul stadion imádatban. Épül már az új "Libalegelő". Láttam és látni fogom. Arra dolgozom. Felcsúton a polgármester a pénz drogosa és stróman-drogot szív be magába. 1300 hektárral. Az ufó is egy drog, felviszi az adrenalint, ha az Ikarus a zsebben van és nem kezdünk vele semmit anno. A pazarlás a legnagyobb drog. A TAO pazarlás. Még szerencse, hogy józan pillanatokban, jó nagy lebaszások közepette, jutott egy öltöző Katinkának a sok stadion öltöző mellett. Kollégista cimborák, kik szülőanyák alaptörvényben megszült drogosai!
Yoda69
Igy tovabb Juhasz Peti, ne add fel. Dojcs csak egy mellek csokeveny. A fo celpont orban,rogan,szargyatto as a tobbi suttyo geci.
alterego56
A fideszt csak a saját fegyverével lehet legyőzni. Szerintem Juhász ezt értette meg. Ennyi és nem több.
Szókrakész
@Fradigege: Hogy mernek ennek szir, szer vagy harmadiknak TAO nevet adni.
A kínaiak a pálcikáikba dőlnek, ha ezt hallják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél