Úgy tűnik, az év végének közeledtével a pártok sajtósai is megfáradnak: míg az MSZP-nél annyit tudtak kipréselni magukból, hogy kamu megállapodást kötött a kormány a minimálbérről, a Fidesznél már csak az "aki mondja másra, az mondja magára" típusú érvelésre jutott energia.

Gúr Nándor, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője szerdai sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy a kormány kamu bérmegállapodást kötött a munkavállalók érdekképviseleteivel, mivel a Miniszterelnökséget vezető Lázár János már a nyáron megjósolta annak mértékét. Azt is mondta, hogy bár a Fidesz egymillió új munkahelyet ígért, a valóságban mintegy százezerrel csökkent a foglalkoztatottak száma.

A Fidesz azt írta, az MSZP kormányzása volt "nagy kamu","hazudtak reggel, délben meg este, miközben megduplázták a munkanélküliséget, segélyre ítéltek egész országrészeket, keményen megadóztatták a dolgozókat".

Hozzátették: Magyarországon huszonöt éve nem volt annyi embernek munkája, mint ma, megfelezték és tovább csökkentik az szja-t, béremelések indultak a közszférában, továbbá minden évben volt minimálbér-emelés, és nőnek a reálbérek is.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Azt nem tudom, de ennek a Tóbiás a Mesterházy előkészítésével kicsinálták az MSZP-t. Marad a DK. Hajrá. (sajnálom pedig, de ugye mindenkinek jogában áll hülyének lenni. Nekem meg, hogy elpártoljak tőlük ) Semmivel sem jobbak mint a FIDESZ.
perfekt
Korábban említettem már, most megismétlem,jól meg vannak,ők úgy ahogy vannak, ha kormányon ,ha nem! A vircsaft,csak tömegek megosztására van.A, jut itt mindenkinek elve ez,mert,ha nem így lenne,akkor nem kedélyeskednének azon,hogy ki ,csalt jobban.És egy másik tényező :megszűnt a baloldal,csak egy-két személy ,vakkantgat,a látszat kedvéért! A karaván pedig nem halad- hanem marad!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.