Mivel a hatóságok eddig nem jutottak semmire a Fideszt célzó állítólagos Anonymous-fenyegetés miatt, most a szervezet ismert magyar tagjait ellenőrzik – írja a mno.hu.

A dolog azért furcsa, mert a fenyegető üzenet egy külföldi IP-címről érkezett, nem Magyarországról, és az ismert Anonymous-csoport, az Anonymous Operation Hungary jelezte, hogy nem ők állnak a fenyegetés mögött:

Nincs hivatalos vagy Offical nemzetközi vagy magyar csatorna, bárki, bárkik lehetnek Anonok, nem mi vagyunk a kizárólagos magyar Anonymous, mi egy csoportosulás vagyunk 2011 óta. A másik dolog, az anonimitás miatt az Anonymous névvel nagyon sok manapság a visszaélés, rengeteg dezinformációt szórnak az Anon nevében a titkosszolgálatok, vagy akár az IS.

Az MNO úgy tudja, hogy az ismert magyar Anonymous-tagokat ellenőrzik a hatóságok, azokat is, akik karácsonykor ételt osztottak.

Korábban megírtuk, hogy kétes eredetiségű a fenyegetés – ettől függetlenül a feljelentőbajnok Tényi bejelentése gondoskodott róla, hogy nyomozás induljon.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
"Anonymous ismert magyar tagjai" :DDDD

Nálunk minden fordítva működik, itt még az anonymous is ismert.
Toby
Ugyan már, a "jóképességű" megrék, csak tapogatják a kihűlt nyomot, mint vak a p**cit !
Akkor vannak csak felerősödve, amikor egy civil szervezet irodájára, 50 fakabátnak kell rárontania !
bakegya
@leszúrt rittberger: ebből látszik az alvilág SIKERES FELEMELKEDÉSE,már-már a mennyek ORSZÁGLÁSÁIG-lista indít-a vicctor,a kövér,a rogán,a kósa,a lázár,a simicska,a a a a a a,csakkk sorba FIDESSkék harisnyák,nem pénzosztás, ne tolakodjunk!!!- illiberál elvtársak ,strómanok és főleg ne azok akik ISTEN HÍVŐK MERT NEM TEMPLOMBA MEGYÜNK HANEM A POKOL LEGALSÓ BUGYRÁBA KERÜLTÖK anonym!!!DDD
Desischado
Szerintem vaklárma és parasztvakítás az egész. Nincs nekünk olyaan szerencsénk, hogy komolyan megfenyegesség ezt a férget és a bandáját! Bár ne lenne igazam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.