Felszállt a buszra és több megállót ment egy kutya Budapesten – számolt be a Tények.

Valószínűleg a gazdáit kereste, akikkel gyakran utazik busszal. Topi a petárdázástól ijedt meg, ezért szökött el otthonról. 

A busz hátsó ülésére ült fel és nem mozdult, a közelébe senki nem mert menni, mert morgott. Ezeket a fotókat az állatvédők készítették, őket hívták a kutya miatt. Amíg ők kiértek, a busz állt a megállóban, az utasok pedig leszálltak.

A gazdái néhány órára mentek el otthonról, a kutya ekkor szökött el. A petárda hangjától ijedt meg, először próbált bejutni a házba, de nem sikerült, még a bejárati ajtót is szétkaparta. A gazdái órákon át keresték, az állatvédőknek végül sikerült lehozniuk a buszról, Topi már a gazdáinál van.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kutyahűség
Akinek kutyája van, az nem hagyja sokáig őrizetlenül, pláne nem petádázás idejére. Topi egy ritka intelligens jószág, úgy látom, a gazdái is tanulhatnának tőle. Most azonban tessék szépen megnyugtatni, mert még napokon át síkideg lehet szegény (utóhatás).
kutyahűség
@csetere: Nekem is van egy ilyen kutyusom (lásd kép): egész éjjel ott ültem mellette. Pár éve már csináljuk ezt, amióta megvan. Ilyenkor kívánom a petárdázókat szülőanyjostul melegebb éghajlatra.
enslaved
@Toby: Valószínű, hogy pont a te tiszteletedre vágyik:-)
csetere
@kutyahűség: Ilyen még soha nem volt , mintha mindenki megőrült volna. Egész éjjel szidtam őket.
csetere
@kutyahűség: @kutyahűség: Gyönyörű kutyus.
1magyar
Az állam tehetné államivá is az állatrendőrséget,akiknek az lenne a feladata, hogy végigjárják legalább a családi házakat és ellenőriznék, hogy rendben van-e a kutya, nem kínozzák-e stb.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.