Lebonthatják a Déli pályaudvart, szerepét pedig a Kelenföldi vasútállomás veheti át. A pályaudvar helyén park és P+R parkoló létesülhet – értesült a Magyar Hírlap kormányközeli forrásokból. 

A vasúti síneket várhatóan felszedik, és a park mellett P+R parkoló létesülhet. A pályaudvar helyét a Kelenföld vasútállomás veszi majd át.

Kelenföld mellett szól, hogy ott van több busz és a 4-es metró, valamint Volán-járatok végállomása is itt található. A jövőben várhatóan a kelenföldi pályaudvar épületét felújítják, és további területrendezés is szerepel a tervekben.

Búcsúzzon el a Déli pályaudvartól, parkolót építenek a helyén

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Vajon ki volt az a barom akinek az eszébe jutott ez az ötlet???Remélem a viktor szopkin nem akar a Déli helyére is stadionyt???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csigabiguli
@Szeparepa2: Na egyet értünk. Mármint abban hogy egy JÓL politizáló ellenzék, nagyon ráférne, erre az országra...De darabokra szakadva, csak önnön jólétet figyelve,, MIT AKARTOK !!! ???
volvós
Igen, a sorrend trendi :

..." A jövőben várhatóan a kelenföldi pályaudvar épületét felújítják, és további területrendezés is szerepel a tervekben..."

Tehát elsöször leromboljuk a meglevöt, aztán beigérjük
a " közeljövöt " V...:-))) Kormányzati döntés a la fide$$
nezelodo
Hát láss csodát, a dakotáéknak most nem jutott eszébe még egy fia meghamisított nemzeti konzultáció sem! Vagy már odáig elértek az elsöprőék, hogy maguk is elhiszik, hogy bármit megtehetnek, a köz akarata ellenére is? Volt már ilyen a szomszédban is, vagy már elfelejtették?
volvós
@nezelodo: Mint anno a vicc.
- Mi az, ha egy fideszes lenyulja a pénzt ?
- Antilop !
- Mi az, ha egy gyerel elcsen valamit ?
- Kleptománia !
- És mi az, ha egy ország lop ?
- Ro - mánia !
Pestilence
Nem bírják ki addig, míg Budapestet teljesen ki nem nyírják. Ebben nagyon jók, és még jobbak is lesznek. Lézerjani megmondta, hogy az a legfontosabb, hogy még több vidéki fiatalt szerezzenek a pártnak.
interceptor
A fidesz ámokfutása példátlan! Így van ez a mikor felcsúti majom akarnoksága párosul a szorgalommal és az ostoba kivagyisággal!
Javaslom, hogy a Gellért-hegyen bontsanak le mindent, helyette építsenek egy száz akárhány méter magas orbán-szobort banánnal a kezében!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.