Nem lepődtek meg az ismerősei azon, hogy villamosmegállóban szülte meg első gyermekét a miskolci K. Mariann. A nő mentális problémái miatt gyámság alatt áll – írja a Bors.

A lap információi szerint nőt és gyermekét a villamosmegállóban ellátó járőrnek köszönhető, hogy a kiírtnál korábban született Rikárdó jól van:

Nagyon zavart volt, a nevén kívül nem tudott semmi mást mondani. A nadrágja – a rettentő hideg ellenére is – le volt tolva. A járőrtársammal együtt arra lettünk figyelmesek, hogy mozog valami a nadrágban. Egy csecsemő feküdt mozdulatlanul. Azonnal kivettem, és kitisztítottam az orr- és szájnyílásait. Ekkor felsírt a baba. A mentők pillanatokon belül ott voltak, és elvittük az anyukát és a babáját a kórházba. Szerencsére mind a ketten jól vannak.

A kórházban nem tudtak az anyával kommunikálni, s valószínűleg nem is viheti haza a kis Rikárdót, mert családjával nem olyan körülmények között élnek. A nőnek  egészségügyi problémái vannak, melyek miatt gyámság alatt áll:

Nagyon furcsa ez a lány, ezt mindenki tudja mifelénk. Egész télen ujjatlan haspólóban járt, és csak kódorgott az utcán. Amikor elolvastam a híreket, azonnal rá gondoltam, mert itt is mindig a síneken kóborolt. Úgy tudom, hogy nem is hozhatja haza a kisbabát, mert olyan körülmények között élnek. Szörnyű ház az övék, inkább putrinak lehet nevezni. Azt beszélik, nincs mindig itthon, sokat bóklászik a városban, sokszor máshol alszik. Arról fogalmunk sincs, hogy ki lehet a kisfiú apukája. Férfit soha nem láttam mellette

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Már az is borzalom, hogy az anya felügyelet nélkül él.
micfild
@lópicigáspár: egy hófehér bőrű ember is lehet értelmileg sérült.
cirip
A gyerek örökbeadható lesz...Hát, ...
lópicigáspár
@micfild: Kolompár, kanalas...! Nézd meg a közvetítést hozzá! Sötét mint az éjszaka!
micfild
@lópicigáspár: mindegy a neve... értelmileg sérült. a cikk is erről szól. erről meg senki nem tehet. és aki egy sérült emberrel szexuális kapcsolatot létesit az olyan mintha megerőszakolná... mert ez a szerencsétlen biztos hogy nem tudta mit cselekszik. remélem azt az illetőt elkapják és lecsukják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.