A magánkézben lévő földek megvásárlásából ki akarják szorítani Geebelen Cristophe-ot, a 20 éve Békésben élő belga gazdát, miközben az állami földárverésen törvényesen, ellenfél nélkül licitál, és még örülnek is neki. hirdetés A Nemzeti Agrárkamara megtámadta a bíróságon a kaszaperi önkormányzat döntését, amelyben a testület jóváhagyta, hogy a Belgiumban felnőtt, de 20 éve Magyarországon élő, 2012 óta magyar állampolgársággal is rendelkező Geebelen Cristophe, a magyar feleségével és gyermekeivel a közeli Csanádapácán gazdálkodó férfi három darabban mintegy 10 hektár földet vásároljon kaszaperi földtulajdonosoktól.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: hetöndöe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Ércsük ugye.A belga gazda tagja az agrárkamarának,ahová befizet,majd ez a plénum megakadályozza őt a földvásárlásban.A kifogás csupán annyi ellene,hogy nem magyar,az nem számít dolgozik, termel,míg a magyarok tátott szájjal nézik és üvöltöznek rá nyálcsorgatva.Persze nem mindenki fizet be a fitymasz pártkasszájába.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.