Lengyelország és Magyarország úton van afelé, hogy az egykori náci Németország mintájára mindig az legyen a törvény, ami a dolgok állása szerint éppen kívánatos. 

A Spiegel szerint Lengyelország csúszik Oroszország irányába, de alapvetően a lengyelekkel együtt most nem vagyunk jó európaiak. – olvasható a 168 órán. Azt is kiemelik, hogy hiba volt az EU keleti bővítése, mert "a liberalizmus, a türelem és az egyenjogúság nyugati értékeivel keleten a rasszizmus, a műveletlenség és a begyöpösödöttség áll szemben."

A cikk szerint, mindkét ország úton van afelé, hogy az egykori náci Németország mintájára mindig az legyen a törvény, ami a dolgok állása szerint éppen kívánatos. Nincsenek normák, azokat mindig aktuális intézkedésekkel helyettesítik, így csinálja ezt Orbán Viktor már évek óta.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@Január: Persze, hogy nem mindenki begyöpösödött, ahogyan te sem vagy az, én sem vagyok az :-)
Én nem veszem sértésnek a Spiegel cikkét, nagyon nagy türelemmel viselkedett 5 évig az EU Magyarországgal, de várható volt, a pohár egyszer betelik. Az ország jobban járt volna ha ez előbb történik meg.
Még egy családban is kirekesztik azt aki az asztalra piszkít, nem tartja be a családi normákat. Ők a fekete bárányok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mangu
@pucaros: Hülyeséget beszélsz. Már Hitler alatt az ipar felét felvásárolták az amik, ipari bombázási tilalmi körzetek voltak kijelölve - apám, ki katona volt kint, eleget mesélt róla dühöngve, mikor hazatérve látta a itthoni pusztítást. Majd jött a Marshall segély. Tovább nem folytatom. Könnyű más farkán előre jutni. Tudod, hogy ki fizetett rajtunk kívül még háborús elégtételt (jobbra is meg balra is) és meddig?
Vastag a bőr a képeden, hogy ennyi évi távollét után osztod az észt olyan dolgokban, amiről fogalmad sincs, mivel nem voltál itthon. Vándorcigányként, kalandorként vagy hír-szerzőként jártál országról országra? Minek jöttél haza ennyi ésszel?
Strong
@F_Viktor: nem kell két szélsőségig eljutni...talán van középút...

de ami most van az euban az teljesen irreális...
pucaros
Mangu nekem nem az apám mesélt. Utazásaim során találkoztam kitelepített svábokkal és más menekültekkel. Magyar cégnél dolgoztam. Nem tudom apád hol járt ? Berlint és Drezdát oly szörnyen lerombolták, hogy az össz Magyar rombolás ennek egyötöde sem volt. Drezda kétmilliós város, egyetlen ép épület nem maradt. Én a tapasztalataimat és a véleményemet adom közre. Egy gyönyörű könyvet százan elolvasnak és mindenkinek más élményt ad. Bármiről a véleményünk nem azonos, azért nem sértegessük egymást.
varirmag
Gyakran és magabiztosan osztják az észt a külföldön élők,akik legfeljebb hírből
( vagy a kéthetes nyaralásból ) tudják hogy mi történik itt.
És gyakori az is hogy míg dolgozni és adót fizetni tudnak , külföldön élnek ,aztán ha megöregedtek vagy betegek lesznek ,visszaeszi a fene őket hogy az itt élők
és dolgozók kontójára gyógyíttasák magukat.
evacica
Sajnos ez így igaz. Ez kell ennek a szerencsétlen magyar népnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.