A Fidesz szerint a szocialisták kormányzásuk alatt emelték a munkát és a fogyasztást terhelő adókat is.

A nagyobbik kormánypárt keddi, MTI-hez eljuttatott közleményével Gőgös Zoltán szocialista képviselő szavaira reagált, aki azt mondta, a "korábbi látszatintézkedések után" a sertéshús áfájának 22 százalékpontos csökkentése valódi árcsökkentést jelenthet.

A Fidesz közlése szerint az MSZP az élelmiszerek áfájának csökkentését ígérték az embereknek, de emelést hajtottak végre: 12 százalékról 25 százalékra emelték a lakásépítési áfát is. A dolgozóktól a jelenlegi szja több mint dupláját vonták le.

Hozzátették: a Fidesz az eddigi 32 százalékról 15 százalékra csökkentette az szja-t, visszaadta és minden évben bővíti a családi adókedvezményt, 27 százalékról 5 százalékra csökkentette a sertéshús és a lakásépítési áfát is.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
@Peller Anikó: Azért nem ártana Drága Hölgyem,ha néha megmozgatná egy kicsit az agysejtjeit(remélem vannak),hogy tulajdonképpen mit is adott a Qrbán qrmány és mit vett el a kisemberektől témájjjjjában.Persze kapásból lesz szíves kizárni a központi agyzsibbasztás által közölt adatokat és hülyeségeket.Ha ez nem megy ,forduljon nyugodtan hozzám bizalommal,majd felhomályosítom a meztelen igazságról,természetesen tényekkel alátámasztva,nem pedig pártpropaganda által a torkunkon lenyomni kívánt idiótaságokkal.:-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
A szocik a kis jövedelműeket támogatta csak azoknak adott különböző kedvezményt. A tej és gabona félékből készül termékek 18% lett 2009jan.1-től.
A Fidesz több mint 50 fajta adót is bevezetett.
Hellcat
@Szókrakész: Nagyon rövid távon működik a fidesz. Annyira önzők, hogy CSAK nekik legyen jó ameddig ők élnek. Pár generáció még eltengődik abból a pénzből amit most összetalicskáznak maguknak, de az ország maradéka összeomlik/kihal...pár kiskirály marad itt a kurva nagy szarkupac tetején.
Butautáló
@hetöndöe: Van neki három agysejtje is! Egy a hisztit koordinálja, egy a menstruációt! A harmadik meg ezt a kettőt! Ennyi... :))
Butautáló
@Hellcat: Gyurcsány is erről beszélt. Nagyon nehéz dolga lesz a Fityeszt követő kormányoknak! A valódi károk csak sokkal később kerülnek a felszínre! Sok közülük jóvátehetetlen lesz!
evacica
Fidesznek és kormányának üzenem: Hazugság volt minden szavad, mos már ne is tagad!
Grafix69
Hát igen a szocialisták minden bajnak az okai ,azért arra kíváncsi leszek amiket itt alább felsorolok ha kiderül mit nyilatkoznak FIDESZ-ék:
1, Kiderül valójában mekkora állam adósságot halmoztak fel míg hatalmon voltak.
2. Kiderül a paksi bővítés körüli korrupció .
3. Megtudja a nép milyen vagyonosodáson ment át a nagy vezér és családja.
4. Kiderül kik voltak az átkos rendszer besúgói 3/3 ügynökei.
5. Kiderül milyen korrupt a NAV az ügyészség a média és az egész kormány.
6. Kiderül mennyi vagyont halmoztak fel a honatyák külföldi számlákon.
7. A belügyminiszter dolgai a felszínre kerülnek.
8. Választási csalásokat csináltak sorozatosan.
9, Kiderül mit műveltek az oktatásban, a sportban, az egészségügyben, az önkormányzatokban és állami cégekben.
Mikor mindez kiderül akkor is a szocialisták lesznek a hibásak , esetleg Gyurcsány?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.