Soltész Miklós szerint istenhitre és a katolikus egyház támogatására van szükség Európa és Magyarország megerősítéséhez.

Istenhitre és a katolikus egyház támogatására van szükségünk ahhoz, hogy megőrizzük Európát és megerősítsük országunkat – jelentette ki az egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár az Egri Érseki Palota Kulturális és Turisztikai Látogatóközpont szerdai avatóünnepségén.

Köszöntőjében Soltész Miklós hangsúlyozta: minél több olyan egyházi fejlesztésre van szükség, mint a most megújult Egri Érseki Palota, amely azt üzeni a világnak: él az egyház és mindig támasza lesz a világban szétszóródó magyar fiataloknak.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Államtitkár úr, maga is tudhatná, hogy rajtunk már az Isten se segít
magukat meg támogassa a radai rosseb !
Maguk se segítenek a szegényeken az ország tönkretételében meg
igen aktívan vettek részt !
www.facebook.com/szabotimeapm/photos/a.358786007511339.83058.156847374371871/986485301408070/?type=3&theater
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pucaros
Soltész úr olvastam prófétáról, aki teveszart gyűjtött vacsorára a sivatagban. Gazdag ember ! Tél végére több ezren pusztulnak a hidegtől éhínségtől, rossz EÜ ellátástól ! Ti úgy ugráltok a trágyadomb tetején, mintha aranyhegy lenne. Amíg testünkből lelkünkből nem irtjuk ki a nemzetiség tudatot primitív, semmilyen nép vagyunk.
Desischado
Én is szivesen imádkozom, mihelyst látni fogom, hogy elítélik ezt a hazug, álszent, rabló bandát! Akkor beszélhetünk a hitről! Egyébként én nem a mennyben óhajtok üdvözülni, hanem itt a földön ebben a kis tyúksz@ros életemben akarok EMBERI MÓDON ÉLNI! Érthető voltam?
Toby
Na, meg kellett szólalni a lábtörlőért felelős államtitkárkának is. De minek.
Jozefina
Lesz nemzeti istenünk is???!!! Csak ha nemzeti akkor az igazi!!! Röhejes pojácák!!!???
Feraj49
Hülye vagy Soltész Miklós,és butaságot is beszélsz !
Vissza a II. Világ Háború előtti korokba !!!??? TV.-ben szex műsor helyett egy kis tudományos csatornákra is fordíthatnál figyelmet. Pl . a "Földi élet kialakulása"c.műsorra.Biztosan rokona vagy a semmijen zsótinak,meg a haragos petinek,meg a balognak.Tudtam,hogy nem lehetnek egyedül hülyék.Kiderült "csoportba vannak.Sajnos még egy ideig maradnak.Szégyen Mo.-nak ilyen egyházi vezetői vannak !
Szókrakész
"Köszöntőjében Soltész Miklós hangsúlyozta: minél több olyan egyházi fejlesztésre van szükség,"

Fejlesszetek!
És
Isten fizesse meg!

Ne mi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.