Demján Sándor Magyarország ötödik leggazdagabb embere. Még ismerte Kádár Jánost és Antall Józsefet is. Simicskáról nem beszél, Gyurcsány annak idején külföldre küldte, Medgyessy pedig letiltotta próbálkozásait. Orbánról azt mondja, ösztönösen ráérez a dolgokra, de rossz tanácsadói vannak. Interjú. Orbán Viktorral milyen a kapcsolata, és mit gondol róla politikusként?Orbánt rendkívül tehetséges politikusnak tartom. De nem tudom, hogy jobboldali-e vagy baloldali, hiszen az úgynevezett baloldali programokat sorban elvitte. Meggyőződésem, hogy sok dologban nagyon rossz tanácsadói vannak. De van, amit ösztönösen eltalált, függetlenül a politikai vitáinktól. Azt mondta, Orbánnak rossz tanácsadói vannak. Kik a jó tanácsadói?Vargát, Matolcsyt, Lázárt említeném. Matolcsyt kiváló jegybankelnöknek tartom, aki Európában szinte egyedül követi az amerikai Fed kamatpolitikáját az alacsony alapkamattal, intenzív vállalkozásösztönzéssel. Szerintem Európa azért is csúszott tévútra a válságkezelést...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Ha a FED a példaképe, akkor nekünk régen rossz.
És ezzel ki is mutatta a foga fehérjét.
Gyuri Géderről
Orbánnak nagyon jó tanácsadói vannak, hiszen Őt és minden cimboráját milliárdossá tették. Sajnos mind ezt az ország rovására.
Természetesen tehetik, mivel mi a nép, szó nélkül tűrjük.
Már minden valamire való, volt szocialista ország lehagyott bennünket, még azok is akiket lenéztünk és gúnyoltunk.
Mi a románokat szőrös talpúaknak gúnyoltuk, Ők elmasíroztak mellettünk a szőrös talpukon.
A baj az, hogy nekünk az agyunk helyén is szőr van.
F_Viktor
Biztos, hogy Demján elfogulatlan Orbánnal?
Mert ugye, Gyurcsánnyal nem volt hajlandó megegyezni a válságkezelésében, míg Orbán/Eltolcsy esetében nem hallatta szavát az ágazati adók esetében, a bankadók kapcsán...

Be is idézném a birkáknak Gyurcsányt, hogy anno nem a Zembereknek üzente, hogy el lehet menni külföldre, hanem a vállalkozóknak, akik nem akarnak adót fizetni:

"Indulatosan reagált Gyurcsány Ferenc a munkaadók felvetéseire az Országos Érdekegyeztető Tanács ülésén. Amikor a munkaadók megkérdőjelezték a tervezett adóemelések egyensúlyjavító szándékát, a kormányfő élesen bírálta őket, és közölte: el lehet menni Magyarországról.

Lehet Szlovákiával példálózni.
És el lehet dönteni, hogy szlovák viszonyokat szeretnénk-e. Szlovák nyugdíjakkal.
Persze, nem kell fizetni az osztalék után adót, nem kell! Nem kell fizetni annyi tb-t! Nem kell!

De lényegében magyar árszínvonal mellett fele annyi a nyugdíj, mint nálunk.
Ez a programja a munkáltatóknak? Én is tudok keményen kérdezni! Ez?
Hogyan fogjuk kifizetni a nyugdíjakat? Hogyan?
El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni!” – mondta Magyarország miniszterelnöke."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.