Hol volt, hol nem volt, Kövér Laci bajszán is túl, ahol kurta farkú Bayer Zsóti is túr és még azon is túl, Éhesországban ült a kormányon egy hazudós vezír. Eme vezírnek és pereputtyának képmutatása hamar híre mönt hetedhét országon. Minden barátja közel juthatott húsos fazekához, melyet a szegény nép verejtéke töltött meg. “A rabló volt a hős, -s ki néma volt netán s csak lelkesedni rest, már azt is gyűlölték, akár a pestisest.”

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Igen, ez a bevezetés tényszerűen leírja Magyarország jelenlegi helyzetét!
Ez meg külön telitalálat, ami összefoglalja a ma még 3 szintű országot (a gyarapodó, népnyúzó, élősködő RABLÓ réteg, az egyre vékonyodó, megvehető 'közép' NÉMA réteg, és az egyre jobban leszakadó, szegényedő, szélesedő réteg): “A rabló volt a hős, -s ki néma volt netán s csak lelkesedni rest, már azt is gyűlölték, akár a pestisest.”

Persze mind ezt sikerként propagálja a vezérünk, pl: MINDENKI előre lépett egyet, vagy MINDENKI évente lép előre egyet.
Ez mi már megint? Hogy lehet olyant mondani, hogy mindenki? Akkor már nem lennének szegények, pedig vannak, sőt még szegényebbek is vannak. Éhezők, hajléktalanok.
De a propaganda jól működik, a felszíneseket elkápráztatja.
Meg a gazdagok a milliárdosok, a politikusok, akiknek a kezében van a média és azt sulykolják a népnek, hogy itt minden jó.
Tiszta észak Korea, szerencsére csak kicsibe.
Úgy látszik a feljebbvalótól ezt érdemeltük, ezt kaptuk:-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.