A pártpolitikának semmi keresnivalója nem lenne a sportban, hiszen azok a versenyzők, akik hazánk színeiben indulnak a világversenyeken, az egész nemzetet képviselik – közölte Dúró Dóra, az Országgyűlés sportért is felelős Kulturális Bizottságának Jobbikos elnöke csütörtökön az MTI-vel.

A politikus közleménye szerint ugyanakkor az a mentalitás, amit Hosszú Katinka képvisel – nevezetesen az, hogy érdemi kritikát fogalmaz meg, szakmai alapon a szövetség hosszú távú működésével kapcsolatban – előrébb viszi az országot, és a magyar sport ügyét a XXI. században.

"Ha a magyar társadalomban általános jelenség lenne, hogy a nagy szaktekintéllyel rendelkező emberek a saját szakterületükön felemelik szavukat a rendszerszintű hibákkal vagy visszaélésekkel kapcsolatban, és nem lehetne őket megvenni, megfélemlíteni, elhallgattatni, sokkal előrébb tartana az ország" – vélte Dúró Dóra.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Csak egyet lehet érteni azzal amit mondott. Azért kíváncsi lennék, hogy ha jobbik lenne kormányon és egyesek felemelnék szavukat a párt hibás lépései ellen, akkor tényleg meghallgatnák vagy csak elhallgattatnák őt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mangu
@enslaved: Ja, az árnyéka, meg azok az emberek akik már rájöttek, hogy a pártokkal csak tönkremennek.
hetöndöe
@enslaved: Akkor biztosan a fél világ hülye,mert Európában is talán csak 3-4 országban van egykulcsos adó.Az igazán gazdag skandináv államokban a minimálbér nem adózik,a magas keresetűek meg 30-40-50%-ot adóznak.De biztosan neked és Qrbánodnak van igaza,mert nálunk sokkal magasabb az életszínvonal,mint tőlünk északra.:-)
hetöndöe
@enslaved: Valóban volt ámokfutás 2002-2010 között is,csak azt is a Fidesz csinálta a hatalom megszerzése érdekében.
prime777
@enslaved: Mondjuk próbáld ki,hogy havonta 70 ezerből adózol 10 ezret vagy a 700 ezerből adózol 100 ezret.
Egyik esetben marad 60 ezred a másik esetben meg 600 ezred.
Igazad van,akinek 60 ezre marad annak már úgy is mindegy.
Emelje fel a nemzetes kormány a minimálbért 160 ezerre és akkor felőlem azt csinálnak amit akarnak.Mert akkor élni hagyják a kicsiket is.És felőlem úgy fújják azt,hogy ők mekkora magyarok meg nemzetiek ahogy akarják.
Mert akkor a legalacsonyabb szinten lévő is aránylag tud enni,inni meg "élni".
Abból tele a padlás,hogy nemzeti és magyar,meg a családoknak most több marad mint a szocik idejében úgy 5 ezer forinttal.(azóta persze az árak vagy 50%-al mentek fel,de ez ne zavarjon)
Viszont a lényeg az emberi aljasságon és álszenteskedésen van.
Gondolj bele abba,hogy mi lett volna itt,ha Gyurcsány fia nyerte volna el mondjuk a milliárdos beruházásokat világítás ügyben!
Csak ezt az egy dolgot képzeld el!
Semmi mást!
Érted már?
Amúgy meg befejeztem.
Barom lennék ha tovább vitáznék itt,ugyanis itt nem a tisztességről szól a dolog meg a becsületről,hanem ,hogy kinek mennyije marad a kasszában havonta.
És a tehetőseket sosem bántotta a lelkiismeret,hogy amúgy valójában mi is megy itt,csak lóvé legyen.
"Van képünk hozzá",lehetne ez egy szlogen ami megmutatja a jobboldaliság szemléletét manapság.
Desischado
@enslaved: Lájkoltalak, mert elhiszem, hogy téged nem zavar. De zavarja a többit. És azért hozták be ezt az egykulcsos adót, hogy mindenki adózzon, a legszegényebbek is, - hogy minél többet tehessenek zsebre! @prime777-nek igaza van, tökéletesen, olvasd el a kommentjét. Hiába mondasz mást, sajnos neki van igaza, ezt a gyakorlatban is tapasztalom.
human
@enslaved: Akkor szerinted 2010 előtt nyomorogtak azok, akik most az egykulcsos adó igazi kedvezményezettei?
Meg is érteném a panaszod, ha egy milliókat kereső zsebében adózás után pár százezer maradna. De mikor sávos adózás volt, akkor is bőven pénzüknél voltak. Ugyanúgy mentek nyaralni, télen síelni, hétvégeken meg étterembe. Nekem is van jól kereső ismerősöm. Nem panaszkodhat. Több marad a zsebében, de ezzel a pénzzel nem növeli a belső keresletet, mert nem fog tudni többet enni csak mert több pénze lett. Be teszi a bankba és ott csücsül a pénze alacsony kamattal, használatlanul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.