Európa új védelmi vonalát Görögország északi határánál kell kiépíteni – sürgette Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

A kormányfő 2016 döntő kérdésének nevezte azt, hogy rájönnek-e végre Európában: nem elég lassítani, hanem meg kell állítani a bevándorlást.

Orbán Viktor szerint Bulgáriát fel kell venni a schengeni övezetbe, Macedóniát pedig meg kell erősíteni az észak-görög védvonal kiépítéséhez.

Orbán is megszólalt Hosszú Katinka ügyében

Az úszószövetségen belüli botránnyal kapcsolatban Orbán úgy mondta el a véleményét, hogy leszögezte: a politikát távol kell tartani a sporttól. Orbán felidézte, hogy együtt kampányolt a vizes vébéért Hosszú Katinkával, és ismeri a tisztességben megőszült Kiss Lászlót is, akiről csak kalaplevéve lehet beszélni.

És bár mindketten kiváló sportemberek, mégis valami gellert kapott a kapcsolatukban. Olimpiára készülve megromlott viszonyuk nemzeti ügy, ezért a kormány felajánlotta segítségét, csak azt kérte, árulják el, hogy miben tudnak segíteni. De egyelőre ez számára nem derült ki.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Amin gellert kaphatott az ügy, maga Orbán és rendszere, és nem csak az úszósport kapott gellert... Talán félbe kellene hagyni az unokáink kontójára való esztelen pénzszórást, a stadionőrületet, és a tolvajlást, el kellene gondolkodni, hogy ki fogja majd visszafizetni az irreálisan magas kamatú államkötvények, Paks és egyéb uzsorahiteleket, akkor amikor már Orbán nevére legfeljebb bizonyos aktákból emlékeznek az utódaink?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@spu00: Igen nézzen utána, aztán lehet cáfolni.
nezelodo
Ja és bocs mennyi az irreális, hol látott kamatlábat? Amúgy régen láttuk az urat,(?) talán a megjelenéséről jut eszébe a fizetség, ismeri a figyelő köznép is már a jelenséget. Azt meg megértem, hogy csak arra tud gondolni, hogy bírálatért, azon az oldalon szépen fizetnek, trafikkal, földel EU-s pályázat nyeréssel zsíros állással, tolvajlási lehetőséggel. Csak óvatosan mert ha mégis hitehagyott ellenségek sorába kerül egyszer, kiderül, mégsem a komcsik vitték az ÁG-ket, hanem Simlicska, féle barátok. Csak az asszonnyal össze ne vesszen a nemzetvezető, mert annak csúnya vége lenne...
spu00
@nezelodo: Talán nem tudja, hogy milyen kamatról írt, s ezért nem tud válaszolni?
Milyen ÁG-ról ír? Talán nem azokról amit a Fidesz kormány 98-2002 között privatizált, s 2002 után a szoci kormány eladott, vagy állami tulajdonként bérbe adott / Magyar Nemzet után szabadon /, mert ha ezekről beszél, akkor Önöknél nagyon nagy baj van.
spu00
@nezelodo: Tudja, amíg Önök csak annyit tudnak mondani, hogy lehetséges, valószínű, úgy tudjuk és még csuda tudja, hogy miként tudják körül írni azt amit nem tudnak, de jól esne ha igaz lenne, s nem tudnak egy normális feljelentést tenni, addig Önök csak nyögnek , mekegnek, s már maguk sem hisznek benne, de egy szocialista soha sem adja fel, főleg ha nincs ettől semmi baja, s még jól is alszik tőle ? Lelkük rajta.Egyedül a Magyar György féle Strassburgi börtön témák jönnek be, mecsoda sikerek,támogatni kell a bűnözőket, hátha bejönnek még szavazóknak, kell a támogatás.
kukac50
Orbán a 30 éves lemaradást kellene pótolni a vízi sportban is a fociba már mindent pótolt.
Törölt felhasználó
Jól van Viktor így kell távol tartani a politikát, hogy majd direkt módon egy személyes konfliktus miatt belép a kormány és a minszterelnök személyesen...:) Sport tárca, sportminiszter, szakág vezetők az minek..?:) Ettől függetlenűl, ha így bejön Katinkának ez az ügy, akkor itt a példa, hogyan lehet sportágainkat eredményarányos támogatáshoz juttatni...!
El sem merem képzelni az evezősökkel mi történne, ha csak egy stadionnyi összeget elkölthetnének a népszigetre, velencére...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.