Az Együtt vagyonosodási vizsgálatot kezdeményez Tiborcz István és Orbán Ráhel ellen, hogy kiderüljön, miből szerezhették meg a turai kastélyt – közölt a párt. Az Együtt szerint a miniszterelnök veje azért rejti vagyonát a nyilvánosság elől, mert "így nem kell megmondania, honnan szerezte azt." 

Egy titokzatos cég tavaly decemberben, 200 millió forintért megvette az ország egyik legszebb palotáját, a Schossberger bárói család turai kastélyát – írta a 444. A portál birtokában lévő bizonyítékok, így egy illetékbefizetési igazolás és több személyi összefonódás arra enged következtetni, hogy az üzlet mögött Tiborcz István áll.

Az Együtt szerint arról van szó, hogy "a magyar adófizetői és uniós támogatási pénzekből meggazdagodott Tiborcz István strómanokon keresztül szerzett meg" egy nagyértékű kastélyt, méghozzá áron alul. "Felesége apjához, Orbán Viktor miniszterelnökhöz hasonlóan ő is titkolja a vagyonát a nyilvánosság elől, hiszen ha nem tenné, meg kellene mondania, honnan szerezte azt" – írják.

Az Együtt felszólította Tiborcz Istvánt, a miniszterelnök vejét, hogy álljon a nyilvánosság elé, és számoljon el a vagyonával! Azért, hogy ezt "megkönnyítsék", vagyonosodási vizsgálatot kezdeményeznek ellene és felesége, Orbán Ráhel ellen.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Mindenki tudja, hogy Orbán saját vagyonaként kezeli az ország vagyonát. Csak rohadt nehéz ezt bizonyítani úgy, hogy az ügyészség és az alkotmánybíróság is az ő irányítása alatt van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Dehat erre az esetre alkotta meg a Lex Tiborcz-ot, vagyis a kormany es mas vezetok csaladtagjai siman megszerezhetnek akarmit, ami nekik tetszik, nem kell rola beszamolniuk!
karma1
@Szókrakész: Tudod, a profeta szoljon Beloled... (Murphy velem mindig kib@szik, hat akkor mas se legyen kivetel...:o))))
Szókrakész
@karma1: Pozitív hozzáállást!

Neked Murphy a hülye törvényalkotásával a a karmád.
De azért:
Bízz magadban, viszont ne bízz a politikusokban!
karma1
@Szókrakész: Koszi, Uram, hogy a szoszekrol "lenyilatkozott", pont erre az utmutatasra volt ma szuksegem!...:o)))) (Csak aztan vegig birjam csinalni a megbizast magamban... Holnap mindennel nagyobb szuksegem lesz erre, koszonom a mondatodat!...:o)))))))
karma1
@Szókrakész: Koszi, nagyon nagy szuksegem van a nagy onbizalomra...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.