Mészáros Lőrinc a megengedettnél 100 hektárral több, összesen 400 hektár állami földet vett magának a földárveréseken – derült ki az RTL Klub híradójából. Orbán Viktor felcsúti oligarchája 506 millió forintért vásárolt, noha családjával együtt már összesen 1,941 milliárd forintot költöttek ebben a körben. A teljes família így 1391 hektár földet szerzett meg az árveréseken a jegyzőkönyvek tanúsága szerint.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
"Mészáros Lőrinc a megengedettnél 100 hektárral több..."

Ebben az esetben ismét vizsgálatok ideje érkezett el, tessék szorgalmazni !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ludas Matyi
@Vizual: az hogy mi igaz azt bizd ram kis vizual. En itt születtem Frankfurt am Mainban es olyan hivatalnal dolgozom, ahol ezen tenyek nyilvan vannak tartva. Az hogy a polgar mit hisz vagy mit nem azt nagy ivben...a nemet politikusok!
Vizual
@Ludas Matyi: Vízual ! Tulajdon képpen azt állítod, hogy a német politikusok bár tudják, de csak nyilván tartják. Tartod ! Te ! hehe. Azt csak megjegyzem, hogy a liberalizmus eredendően jobboldali.
Ludas Matyi
@Vizual: gubozzal be a baloldali, antifa Bungalowdba es olvassal minel több nemet vagy angol nyelvü hireket is, ne csak a sajat gondolkodas mododat akarjad masokra is rakenni. Halvany fogalmad nincsen sem a vilag politikai sem a vilag gazdasagi helyzeteröl! Latogasd meg a honlapot: www.compact-online.de es felvilagosodsz!
Vizual
@Ludas Matyi: Feleslegesnek tartom. Ha Te is ilyen nyomott maradtál nekem felesleges böngésznem a német gazdaságot. Mivel néha van időm olvasok német lapokat is, angolt nem. Az valahogy a George Stephenson gőzmozdonyánál megszakadt, nem volt időm rá. Viszont itt nem árt ha magyarul interpretálod amit kint olvasol mert igy csak azt hiszem, hogy kamuzol. Okoska. De igaz. A világ fájdalmával csak hazai szinten foglalkozom. Itt megvagyok a német gazdasággal.
Ludas Matyi
@Vizual: miert kamuznek? Mivel tudsz nemetül tessek tajekozodni a www. compact-online.de oldalon. Vagy arrol sincsen fogalmad, hogy a nemet politikusok vadat emeltek Mekmek ellen a Bundesgerichtshofnal? Vagy megis?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.