Nagy nyilvánosság előtt elkövetett közösség elleni uszítás gyanúja miatt feljelentést tett ismeretlen tettes ellen az Együtt elnöke. Szigetvári Viktor szerint "A kormány nemet mond a kötelező betelepítési kvótára" szlogennel fémjelzett kormányzati kampány kimeríti e bűncselekmény tényállását.

Az Együtt – a Korszakváltók Pártja az MTI-hez szombaton eljuttatott közleménye szerint a Fidesz-KDNP-kormány az idegennek nyilvánított, az országba érkező migránsokkal azonosítható csoportot olyan közösségnek állítja be, amely veszélyezteti a magyar polgárok kultúráját, életformáját, szokásait és hagyományait. Róluk azt állítja, hogy nem tartják tiszteletben a magyar törvényeket és nem akarnak osztozni közösségi értékekben.

"Ezek a kijelentések nyilvánvalóan hamisak, hazug általánosításokon alapszanak, és alkalmasak arra, hogy az azokat megismerőkben ellenérzések, indulatok ébredjenek" – tették hozzá.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Haladjunk, van ennél fontosabb is.

Pl. a kórházak, egészségi dolgzók ügye, tanárok, tűzoltók, rendvédelmisek visszakövetelt bére, stb. Ja hogy az Együtt ezekről nem tud, mert a belvárosban csak a Facebookról tájékozódnak?
Toby
Minek ez az erőltetett fosás ? A németeknél is működnek a jogszabályok, a deviánsokkal törvényes alapokon el lehet bánni, de nem kell ez az ál-együttérzés, itt nem csináltak balhét lányok molesztálásával !
verum
Pedig most megint igazuk van a kvóta ellenzésével.
Nem tudjuk, mennyi bevándorló jön és nem tudjuk mennyi kerülne hozzánk. Most nyugalom van, de az ellenőrizetlenül jött és a célországokban nem kellő tömeg ha ide kerül, bizony lesznek komoly gondjaink.
Valóban igaz, hogy egy ország szuverén joga kell hogy legyen, kit fogad be és kit nem.
Ne a mi számlánkra legyenek humánusak.
Gondolkozni kellene és nem zsigerből elvetni valamit, csak mert a nemszeretem kormánytól jön valami.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.