A Jobbik szerint strómanok mögé bújva Orbán Viktor miniszterelnök családjához tartozó személy lehet a turai kastélyt decemberben megvásárló cég valódi tulajdonosa.

Szilágyi György országgyűlési képviselő a cég Andrássy úti székhelye előtt szombaton tartott sajtótájékoztatóján felidézte a 444.hu hírportál csütörtöki cikkében leírtakat. Eszerint a turai Schossberger-kastélyt decemberben megvásárló, 2015 nyarán alapított TRA Real Estates Kft. 200 millió forintért áron alul jutott az ingatlanhoz, és a vállalat egy illetékbefizetését a kormányfő családjához tartozó személy intézte.

Mint fogalmazott, ha a hírportál által nyilvánosságra hozott illetékbefizetési igazolás valódi, Orbán Viktor december elején könnyen kérhette a parlamentben: tegyék szóvá, ha valamelyik családtagja közbeszerzésen indul, hiszen akkor már bizonyos lehetett abban, hogy ők a "fontosabb ügyekben elbújtak a strómanok mögé". Ha pedig a dokumentum hamis, "Orbán Viktor legyen férfi, és jelentse ezt ki" – tette hozzá a politikus.

Szilágyi György megjegyezte: ha egy cég bejelentett székhelyén nem található akár a cég, akár az ügyvezető nevét szerepeltető tábla, az adózás rendjéről szóló törvénynek megfelelően fel kell függeszteni a vállalat működését, amíg helyre nem áll a törvényes rend. Ez ügyben a Jobbik bejelentéssel él a NAV-nál – fűzte hozzá.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
@Horizont: És erre az állam(mi) előre kifizette a 100+100 milliót CSOK címén.
Kell az utánpótlás a zorbánc családban.
Minden pénzt megérnek az unokák.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
ahogy elnézem, erről a kastélyról is lemaradtam... pedig spórolok rendesen...kedden jön a nyugdíj, akkor is félreteszek pár ezrest..

nem baj, majd legközelebb...
egyvandor
Nemzethy érdek hogy, a nertársak felvásárolhassák a földeket, kastélyokat. Ezt vissza nem térítendő támogatásokkal kell elérni. Az ebből származó jövedelmeket adó mentessé kell tenni. Akik meg nem hajlandóak ebben a társadalmilag fontos küldetésben részt venni, vayg nem megbízhatóak, (lipsik, hazaárulók, panelprolik, meg akik annyit is érnek) azok számára be kell vezetni az NFTA-t a nemzethy fennmaradás támogatási adót.
evacica
@Mézike: A sok megvezetett magyar szavazatával, akik nem gondolkodtak, arra hogy ha Orbánnak ekkora hatalmat adnak, sajnos vissza fog élni vele, s nem az ország érdekét fogja nézni, ha nem a saját és haverjai zsebének tömését! Csak nézni kell, hogy hogyan csúszik az emberek többsége mind lejjebb mig ezek tollasodnak rendre! Ráchelkának aki saját lábán áll a 25 évével már saját kastély is kell, mert nem élet az élet egy Orbán lánynak kastély nélkül!
evacica
A strómanok mindig nagy szerepet játszanak egyesek gazdagodásánál!
egyvandor
2014-ben Gorbán kért még négy évet.
Elég lesz?
Ha a lopásra gondolunk sem. Nem fogják tudni abba hagyni. Ezek már nem tudnak leállni. Főleg hogy jókor jött nekik a menekült válság.
Ha arra hogy ezt a sok lenyúlást le kellene ülni sem.
lampa laz
@wagabund: ne keseregj, kérj zorbántól egy dedikålt családi fotót, turai kastély háttérrel. Lehet, hogy anyagilag 1x sokat fog majd érni az Neked.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.