A Magyar Távirati Irodánál a napi rutin részévé vált, hogy megtagadják a DK közleményeinek kiadását, ilyen-olyan okokra hivatkozva. Volt, hogy Habony Árpádot nem tartották közszereplőnek, volt, hogy Orbán Viktor közpénzmilliárdokat nyerő vejét. Az MTVA hírhamisításait még akkor sem kommentálhattuk közleményben, amikor már a Kúria sem kifogásolta, hogy a “közmédiát” hírhamisítónak minősítsék. Legutóbb azt nem írhattuk le, hogy Matolcsy György a családjának juttatja a jegybank kedvezményes hiteleit, holott ezt a sajtóban megjelent szerződések is bizonyították. A Demokratikus Koalíció – megelégelve a folyamatos, jogsértő magatartást – pert indít a Magyar Távirati Iroda ellen. A DK szerint elfogadhatatlan, hogy az Orbán-kormány pártállami cenzúrája 2016-ban a rendszerváltás előtti időkön is túltesz, sárba tiporva a megtépázott magyar demokrácia szerény maradványait is. A DK nem fogja hagyni, hogy a kormány az MTI segítségével hallgattassa el az ellenzéki véleményeket, ezért a...

Forrás: web.dkp.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Valahogy látom a szomorú véget! A DK megnyeri a pert, az MTI meg fizet - természetesen közpénzből- azaz mi fizetünk a DK-nak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.