Új csapatkapitányokkal, Tatár Csillával és Harsányi Leventével folytatódik januárban a megújuló Magyarország, szeretlek! című vetélkedő, a Ridikül műsorvezetője pedig Dióssy Klári lesz a hónap végétől – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóirodája vasárnap az MTI-vel.

Az összegzés szerint a Magyarország, szeretlek! további sikere, újabb nézői csoportok megnyerése érdekében megújul a műsor, ennek első lépcsőjeként az eddigi két csapatkapitányt, Jakupcsek Gabriellát és Csiszár Jenőt váltja Tatár Csilla és Harsányi Levente. A műsorvezető Szente Vajk marad.

A két új csapatkapitány a héten már részt vesz a próbafelvételeken, és az azt követő forgatásokon is, így a nézők hamarosan "élesben" is találkozhatnak velük a képernyőn.

A produkció az MTVA belső, saját gyártásában készül a 2016-os téli-tavaszi évadban, a változás megtakarítást is hoz az MTVA gazdálkodásában. A gyártó figyelemmel lesz arra, hogy Tatár Csilla kismama, "minden lehetséges módon segíteni fogja őt a baba kiszolgálásában" – tartalmazza a közlemény.

A Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. megrendelésére az MTVA által gyártott műsort vasárnap esténként mintegy 500 ezren nézték előbb az M1, majd annak átalakulását követően a Duna csatornán.

Új műsorvezetőt kap a Ridikül

Dióssy Klári

A közmédia népszerű női beszélgetős műsorában január utolsó hetétől Dióssy Klárit láthatják a nézők a műsorvezetői fotelben.

A közlemény szerint az Apropó Média Kft. által készített műsor évek alatt tornázta fel nézettségét a mostani 300 ezer körüli szintre, a közmédia célja azonban, hogy újabb nézői csoportok csatlakozzanak a műsorhoz és az azt kísérő "Ridikül Klubokhoz", illetőleg a Ridikül című újsághoz is. Kimondott célja a közmédiának, hogy e témakörben a Ridikül a legnépszerűbb női beszélgetős magazinná váljon.

A továbbiakban a televíziós műsorhoz rádiós produkció, nyomtatott és online média is kapcsolódik, amelyek a beszélgetéseken túl hasznos tanácsokkal is ellátják majd a közönséget, a nőket érintő szinte valamennyi kérdésben.

A Ridikül című műsorral a közmédia hosszú távon számol, ezért folyamatosan fejleszti a műsort és a hozzá kapcsolódó egyéb tartalmakat. "Dióssy Klári személye – a népszerű műsorvezető eddigi pályafutása alapján különösen – segítség e célok elérésében".

Dióssy Klárit a Ridikülben először január 25-én 17 órakor láthatják a nézők a Duna csatornán.

Az MTVA közleményében köszönetét fejezte ki a két műsor eddigi alkotóinak, köztük Jakupcsek Gabriellának.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Mondják, hogy járt utat járatlanért ne hagyj. Aztán van olyan, hogy fiatalítani kell. Majd megmutat mindent az a fránya nézettség. Lutri.
Szerintem a műsort a műsorvezetők félretevésével akár meg is szüntethették volna.
Kérdés ugyanis, hogy az új műsorvezetők egy régi műsorban mit tudnak produkálni.
Azért Jakupcsek Gabriella után nagyot kell domborítania az új műsorvezetőknek. Magas a mérce.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Érdekes műsorpolitika. Nekem úgy tűnt ez a két műsor viszi el a hátán az adót, mégpedig a menesztett kollégák miatt. Nem lennék meglepve ha csökkenne a nézettsége "jobban teljesítünk" jeligére.
Desischado
A mór megtette a kötelességét, a mór mehet. Elég szégyen.
wagabund
Szerintem várjuk ki a végét(mi mást tehetnénk)...az új műsorvezető is tudja, hogy nagyot kell villantania...új seprő,.. ha belegondolunk, évek, évtizedek során hány jó műsort kaptunk, aztán hány rosszat is, de túléltük...(talán a Barátok közt megszüntetése okoz majd népfelkelést)... Jakupcsek is túléli...legfeljebb otthon csendben gyűlölni fogja Dióssyt...
RonaGyuri
Ki nem állhatom a Jakupcseket, de ez tényleg ridikül! =))
Csak a rend kedvéért a női szütyő az retikül, a ridikül az nevetséges (magyarosan ejtve a francia kifejezéseket)
verőce21
Azthiszem, most jönnek vendégeknek a barnák, a szőkék után. (Azután majd a vörösek, a feketék...)
panellproli
Jó lenne, ha előbb megtanítanák beszélni a kis "bűbáj" Klárikát, hogy ne minden mondatot "hát" szóval kezdje.Ez még Szegeden sem ildomos ,ahonnan feltornázta magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.