Valamire való év nem indulhat Földi "nőnemnyertháborút" László nélkül, aki ezúttal a kormánypárti Magyar Időknek szakértette meg a kölni eseményeket. Mint mondta,

a kerítéssel időt nyertünk, de nem nyertük meg a háborút, mert továbbra is ki vagyunk téve egy támadás veszélyének.

Hozzátette, hogy figyelmeztető jel, hogy a kölni erőszak szervezettnek tűnt, bár egyelőre Magyarországon azért nem kell nagyon aggódnunk, mert nincsenek nálunk tömegesen menekültek. A szexuális támadások célja a biztonságpolitikai szakértő szerint a félelemkeltés volt, és a szervezettség és koordináció

arra utal, hogy ez erőpróbája volt egy olyan támadásnak, amelyre 2016-ban folyamatosan készülni kell.

Elemzését azzal zárta, hogy

azok az erők, amelyek jelen pillanatban még Nyugat-Európában vannak, ha szorul a hurok körülöttük, áttehetik a székhelyüket oda, ahol kisebbnek gondolják az elhárítás erejét, például Magyarországra is.

Azt nem fejtette ki, hogy kik azok az "azok az erők".

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ja, ja, magyarul meg kell élni valamiből, az alányalintás már másoknál is bejött, nálad is be fog - Földi ! A renitenst ki kell rúgni az országból.
papa.49
@Toby: De az ilyen majmokat is, mint ez))))))))
magyarbakancs
Látom a nemzeti hülyeség konzultációja teret nyer.
nezelodo
Örökké hálás a macisbank kótyavetye egyik nyertese Orbánnak! De hol van már az ajándékba kapott Defend kft, amire masniként néhány milliárdot is kötött az első Orbán, az autópályák lőszermentesítése címén! Elég drága volt nekünk adófizetőknek az a kazetta, amit ezért összedobott, és bizonyította, hogy még az anyja nevét is megtudta valaki az egyik dakotának.
wagabund
Sajnos igazat beszél...még csak nem is hagymázas látomás...

Javaslom a nyájas olvasóknak, tessünk figyelni...nemsokára itt is lesznek kanos migránsok...a szervezők nem tűrik, hogy ez az ország a béke szigete maradjon...remélem a tek is résen van..
Ha ezt az évet megússzuk botrány nélkül, akkor már hátradőlhetünk...elég a mi saját bajunk.
(orbán nem véletlenül tartott beszédet a külföldi diákok előtt...felmutatta a szent jobbot, lehet igazodni... csak egy debil nem értette meg az intő szavait)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.