Előrehozott választásra készül a Fidesz, mondta Ujhelyi István, az MSZP alelnöke és európai politikusa az atv.hu-nak.

Mint fogalmazott, Orbán decemberi, tisztújító kongresszuson elmondott beszéde „már szagos volt”, és sokat mondó, hogy Orbán máris miniszterelnök-jelöltként beszélt magáról. A képviselő ezért kezdett el a lehetséges forgatókönyvek után nyomozni.

A kormánypárt stratégái érdemben dolgoznak azon, hogy akár hónapokon belül előrehozott választást írjanak ki.

- állítja a szocialist politikus közelebbről meg nem nevezett fideszes forrásokra hivatkozva.

Ujhelyi szerint a Rogán-féle „propagandaminisztérium” is egy esetleges kampány kiszolgálója lehet, s a jelenlegi jogszabályi környezetben másfél nap alatt, feles többséggel lehet dönteni arról, hogy előrehozott választás legyen Magyarországon.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Butautáló
Valódi Orbán-húzás lenne! Biztosan nyerne, hát nem lehet kizárni, hogy megcsinálja! Két plusz évet nyerne vele, az elég is. Utána már csak a vízözön mert a pénzözön elapad 2020-ra!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Szókrakész: Jajj. Hát nem nyilvánvaló, hogy miért építenek stadionokat? De nem csak stadiont lehet építeni. Most elég jól fognak járni az új lakást építők a kedvezményes áfa miatt.
De mondok jobbat. MET. Ez a cég a nekünk járó gázzal kereskedik. Ez egy svájci magán cég. De furcsa mód magyar vezetőkkel. Beékelte Orbán a gázellátási rendszerbe. 3 év alatt 150 milliárd tiszta hasznuk volt. De kitől is vették el ezt a hasznot? A magyar adófizetőktől.
Tehát a kaszinók mellett a gázpiac nyereségét is odaadta Orbán a haveroknak.
agnes200
@Szókrakész: lehet, hogy lassan már nincs mit szétlopni és eltulajdonítani, de arra is kell ám gondolni, hogy ha most jönne egy ellenzék, még megtámadhatja a csalásaikat jogi úton. 4-5 ÉV ALATT MINDEN PAPÍR ELTŰNIK/ELÉVÜL, az üzletet/földet már rég eladták, és mást vettek belőle, és azt már legálisan... okosak ám. Sajnos.
Szókrakész
@agnes200: Mondjuk erre én se gondoltam.
De akkor nem lenne efgyszerűbb szükségállapotot kihirdetni?
a la fidesz
Szükségünk van arra az állapotra, ahol szabadon lophatunk, garázdálkodhatunk, játszadozhatunk az állam tulajdonával, pénzével mindörökké.
Ámen

Ja!
A mindörökké külön sorban kéne legyen.
Sanyi2015
@agnes200: jogilag most sem lehet belekötni, le van törvényekkel védve minden.
Politikailag vagy erkölcsileg támadható, de az nem bírósági kategória!
coni
Van benne logika:
Egy MSZP-s képviselő eltűnt az adósságával együtt (Simon II.), látványos állásfoglalás Budapest (Tarlós) kontra VIDÉK!, gyurcsányozás felmelegítése, 10+10+5 Milka bemondásra,...plusz a hamarosan várható hatalmas megszorítások.
Persze senki nem veszi komolyan, hogy úgy akarunk Olimpiára pályázni, hogy nem jár a metró, nincs aggromerációs tömegközlekedés,..
Egy csőd szélén álló főváros nem lenne vetélytársa Párizsnak, Los Angelesnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.