Egy előrehozott választáson a Fidesz–KDNP visszaszerezhetné kétharmados többségét, és 2020-ig biztosíthatná a hatalmát. Ellenzéki oldalon tartanak is ettől, különösen azért, mert a Nemzeti Választási Iroda szokatlanul nagy összegű közbeszerzési eljárást írt ki nyomdai feladatokra. Vezető fideszes politikusok azt mondják, szűk körben sem vetődött fel az idő előtti választás lehetősége. Ám vannak, akik elképzelhetőnek tartanak egy betelepítési kvóta elleni népszavazást. Az Országgyűlés egyszerű többséggel kimondhatja a feloszlását, onnantól három hónapon belül megtartható a választás. Ehhez megfelelő üzenetet sem lenne nehéz találni: a Fidesz ismét erős felhatalmazást kér ahhoz, hogy az ellenzékkel való egyezkedés kényszere nélkül vegye fel a harcot az Európai Unióval. A találgatásra okot adott több népboldogító bejelentés: az ingatlanvásárlási támogatás elindítása, a béremelések. A gyanúra okot adott, hogy a Nemzeti Választási Iroda november végén nettó másfél milliárd forintos...

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
A népboldogító bejelentések csak a jobb módú kisebbség számára jelentenek előnyt. A lakosság többsége viszont továbbra is kínlódik a napi túléléssel vagy ha teheti elvándorol olyan országokba, ahol jobban lehet élni.
nemjoezigy
Ha ez igaz, akkor nagyon rossz!
Mert:
1. miért, amikor minden intézkedésük, amit világmegváltó jónak hirdetnek csak eg szűk rétegnek jó, azok is a jobb módiak.
2. ez is azt bizonyítaná, hogy nincs ellenzék. Mert mindegyik a saját pecsenyéjét (próbálja) sütögetni. Nagyon jól tudják, hogy (ilyen) ellenzékben is jobb lenni, -MERT MEGÉRI- mint holmi átlag állampolgárnak lenni.
3. Mikor jön meg az eszük és a HUMÁNUM, igazságosság, szociális érzékenység érdekében egy semleges de tiszta múltú EMBER mögé beállnának. Írok egy nevet: Róna Péter.
4. Megérdemelné az Magyarország! Talán még nem késő, igaz sok gazságot, károkozást már nem lehet visszacsinálni.
Sok élet szárad a lelkükön. (nemcsak ezekén)
wagabund
Azt a nyájas olvasó is nagyon jól tudja, hogy ha valamit akarnak a politikusok, akkor elkezdődik a mosolyoffenzíva, és a bőkezű osztogatás...

Ha nem várt pénzt osztanak a népnek, akkor beindult a mosoly országa projekt.

Tessenek csak sasolni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.