A Fidesz-frakció szerint a szocialisták kormányzásuk alatt utcára tették az egészségügyi dolgozókat, csökkentették a fizetésüket, 600 milliárdot vontak el az egészségügyből, eladósították a kórházakat és még a betegeken is üzletelni akartak.

Így reagált a nagyobbik kormánypárt parlamenti képviselőcsoportja az MSZP elnök-frakcióvezetőjének hétfői kijelentésére. Tóbiás József szerint a Fidesz-kormány tétlenül nézi a kórházak szenvedését az elmúlt évek forráskivonása után, az egészségügy az összeomlás szélére került, ezért azonnali fizetésemelésre van szükség, különben sztrájk lesz.

A Fidesz-frakció az MTI-hez eljuttatott közleményében kiemelte, az egészségügy volt az első, ahol a Fidesz béremelést indított, és idén is biztosítja az ápolók, orvosok magasabb bérét. Az egészségügyi dolgozók ma számíthatnak a kormányra, mert az ismeri áldozatos munkájukat és mindent megtesz azért, hogy jobb anyagi és jobb munkakörülmények között dolgozzanak – írták.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Van bőr a képükön másra mutogatni?! Azóta rohad az egészségügy (is) mióta ők vannak hatalmon! Már majd 6 éve! Lett volna idejük rendbe tenni az egészségügyet! De ők csak rabolni tudnak, na meg hazudozni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Ha a Fidesz közeli vállalkozóknak 2 hét alatt 100 milliókat tudnak adni, (adófizetők pénzén)a feltőkésített bankok tudnak adni állami tulajdon magánkézre játszására milliárdokat, akkor van pénz és jutna az egészségügyre is.Az a cél ha rosszul működik az egészségügy többen meghalnak nem kell nyugdíjat fizetni Nekik.
Állami cégek vezetőinek 3 millió forint fizetésemelés lehetséges akkor az orvosoknak, nővéreknek csak jutna dupla fizetés.
papa.49
@szaboria1: Inkább egy hóhért, mi jobban járnánk...
Jankó123
Nektek ellenben ez nem üzlet!
Sajnálom azokat, akiknek meg kell ezt tapasztalniuk!
prime777
Mert ezt kell szajkózni a híveiknek.
És azok vannak annyira ostobák,hogy be is veszik.
Hihetetlen ,hogy mennyire lenézi a fidesz még a saját táborát is.
Mennyire primitív népségnek tartják őket.
De azok is sajnos,hiszen mindent elhisznek.
@micfild: "mást vádolnak azzal amit ők követtek el"
Na ezzel beletaláltál.A fidesz mindig is ilyen volt.
Amikor jönnek a komcsizással is,pontosan,hogy ők viselkednek úgy mint azok.
A hívek védik úgy a rendszerüket mint anno a komcsik a kommunizmust.
Akkor is az volt,hogy a komcsi azt hitte ez a legjobb rendszer nekünk.
Ezek is szentül megvannak győződve,hogy Orbán és köre a legjobb ma Magyarországnak,és minden ami ezzel ellentétes azt el kell nyomni.
Ez meg ugye tiszta fasisztoid szemlélet is.
Csodás kilátások.
De nekem semmi bajom nem lenne velük,ha ezek csak a havi fizetésükkel gyarapodnának minden hónapban és egy árva fillérrel sem többel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.