A Fővárosi Bíróság kedden eltiltotta a főváros vállalatát, a Budapest Közút Zrt.-t a Mahir Cityposter oszlopainak bontásától. – olvasható az Indexen.

 A Fővárosi Törvényszéken hétfőn reggel kezdődött a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó cég által indított per, amelyben a cég kétségbe vonta a Fővárosi Önkormányzattal kötött 25 évre szóló szerződés felmondásának jogosultságát.

A Mahir Cityposter Kft. ideiglenes intézkedést kért a hirdetőoszlopok bontásának leállítására és az eredeti állapot helyreállításának elrendelésére a cég és a Fővárosi Önkormányzat közötti per első tárgyalási napján, hétfőn, mert a Mahir szerint az általuk szakszerűtlennek tartott oszlopbontás miatt új helyzet állt elő a köztük és a főváros közötti jogvitában.

Magyar György ügyvéd ideiglenes intézkedést kért a hirdetőoszlopok bontásának leállítására és az eredeti állapot helyreállításának elrendelésére. Magyar György szerint különösen sürgős szükség áll fenn, ezért kérte a bíróságot az azonnali bontási tilalom kimondására.

Az elsőfokú döntés szerint az eredeti állapotot nem kell visszaállítani, de biztosítani kell az oszlopok rendeltetésszerű használatát.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Itt a ideje, hogy kocsiska megtapasztalja a lószerszám másik végét is ! Általánossá vált a hatalmi önkény !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Eriksson: 11.22-re: Mar hogy a fenebe ne a cikkhez szolt volna hozza? Nem teged, nem engem, es nem senki mast piszkalt itt Szeparepa, hanem a cikkel kapcsolatos felhaborodasat fejtette ki! Ne haragudj, de tudod te, egyaltalan en mirol beszelek? Pedig eleg vilagos voltam: ne szolj ra masokra, hogyha ok a sajat velemenyuket fejezik ki a CIKKEL KAPCSOLATBAN, viszont te nem csinalsz semmi mast, csak az illetot szemelyeskedesert letolod.
Mint emlitettem, csak ennyi: a TEMAHOZ, kollega, a temahoz valami erdemlegeset, akar a temaval kapcsolatos melyseges felhaborodasodat, avagy egyetertesedet, de a TEMAHOZ...:o))))

Es akkor en sem "kotozkodom" veled...:o)))
Reszemrol ez lezarva, mert nem a temahoz tartozik ez sem...:o)))
Eriksson
@karma1: Írod, hogy
"ne szolj ra masokra, hogyha ok a sajat velemenyuket fejezik ki" Ehhez tarthatnád magad Te is.
Ha magadon nem tudsz erőt venni, hogy akarsz másokra hatni? S főleg ne kotyogj bele mások magán szóváltásába, mert az neveletlenség.
hetöndöe
Vajon mennyibe fáj ez a cirkusz az adófizetőknek?Van egy sejtésem,hogy nagyon sokba.Itt is látszik,hogy Qrbán és rühes bandája milyen szinten szarja le a hazát ,a népet,az adófizetőket.Csak nyomja a kábító dumát az agyatlanoknak,közben lehúzza a gatyájukat is.Hogy ehhez a cinizmushoz sokan még tapsolnak is,az csak őket minősíti.
karma1
@Eriksson: Ebben a temaban utolso megjegyzeskent: A te velemenyed NEM a cikkhez szolt, hanem egy masik blogolot nyomtal le, egy masik embert akartal elhallgattatni a velemeny nyilvanitasaban. O a cikkhez szolt hozza, te pedig ezert az illetot b@sztad le. A ketto nem ugyanaz, sajnalom,hogy meg mindig nem vagy kepes kulonbseget tenni.
Ugyhogy most mar erre a hsz-mre barmit is irsz, nem valaszolok, mert az csak az en egyertelmu hsz-mre volna valasz, es nem a cikkhez valo hozzaszolas.

Ismetlem: sajnalom, hogy nem a cikkhez szoltal hozza, hanem elbol egy masik embert akartal elhallgattatni akkor, amikor O a cikkrol fejezte ki a velemenyet...
Eriksson
@Szeparepa2: A bajom csak az, hogy Te olyasmit hajtogatsz, ami már végtelenül elcsépelt és végtelenül unalmas. Ilyesmi helyett, hogy
- Magyarok! Meddig tűrünk még, meddig várunk még? -
lehetne valami frissebbet, ütősebbet, ha mást nem, valami klasszikusat:
youtu.be/w6SLHC0PiK0
Így izgalmasabb, nem? :))))))
Yoda69
Az eddigi kar tobb mint 700 million forint. Kotelznem sarlost es orban sajat vagyonukbol fizessek meg az okozott kart, ne hartitsak ra az adofizetokre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.