Lassan nem is kell ide ellenzék, ha az ember ütős politikai csörtéket akar látni, hiszen itt van nekünk Tarlós István fideszes főpolgármester, aki bármikor szívesen kiosztja a fideszes kormánytagokat. Most éppen ezt a közleményt adta ki:

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium minapi, BKK-val kapcsolatos állásfoglalása olyan mértékű tájékozatlanságról tesz tanúbizonyságot, hogy ha én lennék a miniszter, akkor azt, aki ezt az állásfoglalást fogalmazta, kirúgnám az állásából.

A tárca állásfoglalása, mely felpaprikázta a főpolgármestert, így hangzott:

2013-ban a Főváros nevében a BKK 2022-ig vállalta az agglomerációs busz- és HÉV-közlekedés korábbi színvonalon és hálózaton történő fenntartását.

Ezt a tárca azután (!) írta, hogy a főváros jelezte, a finanszírozási helyzet rendeződésének elmaradása esetén felmondja az agglomerációs közlekedésről szóló megállapodást. A BKK egyelőre "csak" egy hivatalos levelet küldött a minisztériumnak a finanszírozási helyzet rendezetlenségét (a főváros értelmezésében: a szerződésszegést) számon kérve.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Nem a minisztériumi dolgózó hibája, hogy ezt diktálták neki. Úgyhogy Tarlósnak jó nagyot kell rugnia, ha azt akarja, hogy az értelmi szerző repüljön.
Nekem úgy tűnik inkább az ő állása került veszélybe, mert a jelek szerint csődbe vitte a fővárost, persze egy kis segítséggel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@nezelodo: A ,,selyemzsinórt,, kicsit erősebbre kéne váltani, ami bírná a valaguk súlyát is!!!
RonaGyuri
Valamiért senkinek sem érdeke, hogy tisztán lássunk ebben az ügyben (is). A fővárosnak meg kellene téríteni a most hangoztatott városkörnyéki járatok költsége mellett azt is, amit a törvényi előírások (kedvezmények) miatt nem szedhet be.
Ráadásul a kormány, pontosabban Őfenesége által rájukerőltett Vitézy gittegylet sokmilliárdos költségeit is jó lenne megtéríteniük! =))
nezelodo
@papa.49: 05:11. Ezt már Villon is javasolta az akkori uraknak, mégis ő tapasztalta meg állítólag saját ötletét, imigyen, "és nyakamon érzem, hogy seggem míly nehéz." Szóval neki sem jött be...
Hellcat
Nem kéne két kézzel szórni a pénzt faszságokra a BKV nál aztán akkor nem kéne olyan sokat kuncsorogni pénzért.
Gyuri Géderről
Orbán megeszi Tarlóst, mint éhező gyerek reggel a száraz kenyeret.
papa.49
@Gyuri Géderről: Nekünk viszont a hazugovicsot kéne ,,megenni,,))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.