Lassan nem is kell ide ellenzék, ha az ember ütős politikai csörtéket akar látni, hiszen itt van nekünk Tarlós István fideszes főpolgármester, aki bármikor szívesen kiosztja a fideszes kormánytagokat. Most éppen ezt a közleményt adta ki:

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium minapi, BKK-val kapcsolatos állásfoglalása olyan mértékű tájékozatlanságról tesz tanúbizonyságot, hogy ha én lennék a miniszter, akkor azt, aki ezt az állásfoglalást fogalmazta, kirúgnám az állásából.

A tárca állásfoglalása, mely felpaprikázta a főpolgármestert, így hangzott:

2013-ban a Főváros nevében a BKK 2022-ig vállalta az agglomerációs busz- és HÉV-közlekedés korábbi színvonalon és hálózaton történő fenntartását.

Ezt a tárca azután (!) írta, hogy a főváros jelezte, a finanszírozási helyzet rendeződésének elmaradása esetén felmondja az agglomerációs közlekedésről szóló megállapodást. A BKK egyelőre "csak" egy hivatalos levelet küldött a minisztériumnak a finanszírozási helyzet rendezetlenségét (a főváros értelmezésében: a szerződésszegést) számon kérve.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Nem a minisztériumi dolgózó hibája, hogy ezt diktálták neki. Úgyhogy Tarlósnak jó nagyot kell rugnia, ha azt akarja, hogy az értelmi szerző repüljön.
Nekem úgy tűnik inkább az ő állása került veszélybe, mert a jelek szerint csődbe vitte a fővárost, persze egy kis segítséggel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coni
Nem a minisztériumi dolgózó hibája, hogy ezt diktálták neki. Úgyhogy Tarlósnak jó nagyot kell rugnia, ha azt akarja, hogy az értelmi szerző repüljön.
Nekem úgy tűnik inkább az ő állása került veszélybe, mert a jelek szerint csődbe vitte a fővárost, persze egy kis segítséggel.
egyvandor
Tarlós!
Nem kellet volna a disznókkal henteregned!
Bevállaltad, hogy beáldozod Budapestet egy kis hatalomért cserébe, akkor most ne játszd meg magad!
Ha tudtad hogy kikkel állsz össze akkor azért vagy aljas, ha meg nem akkor azért, mert olyat vállaltál be amihez kevés vagy!
justhpeter
Nem értem, Tarlós miért nem akarja tudomáulvenni, hogy selyemzsinórt kapott.
volvós
Piszike, ne rugdalózz !!!
...vagyis nix ugri - bugri(s)
még Neked sem !!
Arra meg ügyelj, nehogy valaki
téged rugjon ki a bársonysekböl !!
volvós
@volvós: jav: bársonyszékböl...:-)))
papa.49
@volvós: Már ki van rúgva, csak még nem tudja, hogy már ,,repül,,csak ha elterül mint a tehénlepény, mondjuk az is a pacák))))))))))))
Fradigege
A felcsúti zsírmore gyűlöli Budapestet. Azértis, mert vidéki köszörűs és szavazásoknál rendszeresen keresztbe tett neki. Ezért ott rúg bele, ahol tud. Örömét leli a kivéreztetésében. Tarlósék azt akarják, hogy 20 milliárddal több maradjon Budapestnek. Budapest napi 18 milliárd adóbevételt hoz az államnak. Amit teljesen elszed az állam. Ez az undorító. Kellenek a milliárdok a kis játékaikra.
öcsi55
Nem értem miért rínak az agglomerációban lakok ? Megépült a kisvasút utazzanak azzal !
lampa laz
@papa.49: igzad van, mert ott már a kocsis gyerek ül a bakon.
human
Mielőtt Tarlós látványosan felháborodott volna gondlom egyeztetett Orbánnal.
Desischado
Műbalhé, parasztvakítás. tarlós nem olyan bátor, hogy szembe merjen menni a csuti rémmel!
nezelodo
Majd beszalad a fővárosba Tordasról egy hű szolga, és most egy népszavazás megfúrása helyett sikeresen kezdeményez egyet Tarlós kirúgására, mert nem érti az üzenetet. Ugyanis a diplomáciai és politika nyelvezet annyira kifinomodott a Szíjjas megjelenése óta a politikában, hogy az a "kis madzag", a selyemzsinór, nem bír jelentéssel a zseniális dakota politikusoknál.
papa.49
@nezelodo: A ,,selyemzsinórt,, kicsit erősebbre kéne váltani, ami bírná a valaguk súlyát is!!!
RonaGyuri
Valamiért senkinek sem érdeke, hogy tisztán lássunk ebben az ügyben (is). A fővárosnak meg kellene téríteni a most hangoztatott városkörnyéki járatok költsége mellett azt is, amit a törvényi előírások (kedvezmények) miatt nem szedhet be.
Ráadásul a kormány, pontosabban Őfenesége által rájukerőltett Vitézy gittegylet sokmilliárdos költségeit is jó lenne megtéríteniük! =))
nezelodo
@papa.49: 05:11. Ezt már Villon is javasolta az akkori uraknak, mégis ő tapasztalta meg állítólag saját ötletét, imigyen, "és nyakamon érzem, hogy seggem míly nehéz." Szóval neki sem jött be...
Hellcat
Nem kéne két kézzel szórni a pénzt faszságokra a BKV nál aztán akkor nem kéne olyan sokat kuncsorogni pénzért.
Gyuri Géderről
Orbán megeszi Tarlóst, mint éhező gyerek reggel a száraz kenyeret.
papa.49
@Gyuri Géderről: Nekünk viszont a hazugovicsot kéne ,,megenni,,))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.