Miután a miniszterelnök feldicsérte Andy Vajnát és csatlakozott a Saul fia sikerének örvendők sorához, beindult a nagymagyar kommentáradat a miniszterelnök Facebook-oldalán: az antiszemita fanyalgáson felbátorodva Novák Előd jobbikos országgyűlési képviselő is bekommentelt Orbán Viktor bejegyzéséhez.

Novák támadva "Andrew G. Vajnát", mert szerinte regnálására

a holokausztipar dübörgése

jellemző.

Novák ezután sértődötten sorolja, hogy a Vajna által irányított

Filmalapnál elutasították az alábbi témákat: Toldi, Bethlen István, Munkácsy Mihály, Tisza István, Hunyadi Mátyás, Hunyadi János, a kuruc kor.

Bezzeg a holokauszt és a többi dekadens-deviáns-nemmagyar-nemnemzeti téma sok pénzt kapott:

Kapott viszont pénzt a Salamon király legendája, ez izraeli-magyar koprodukcióban valósul meg. Holokauszt-témában támogatást nyert: A nagy füzet, Saul fia, Hajnali láz, Soul exodus, Hazatérés. Emellett a homoszexualitást bemutató filmek közül: Coming out, Viharsarok, Swing.

Nováknak nem tetszik a rendszer:

Na és persze a Veszettek c. "Gárda-film" is kapott összesen egymilliárdot, hogy aztán totális bukás legyen a "produkció" – ami viszont legalább tényleg magyar volt, örülhetünk, "wow"!

Novák Előd: Vajna alatt dübörög a holokausztipar

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kutyahűség
Annak is kimosatnám a száját szappannal, aki ezt a mocskot kitalálta: "holokausztipar". Nem szabad tagadni, el kell fogadni a múltat, de ajnározni sem szabad. De hogy ilyen kifejezésekkel járassanak le valamit, az több, mint undorító.
Béres Ferenc
Igaza van Nováknak, valljuk be őszintén , aki erről a témáről készít filmet vagy ír könyvet stb.. azt támogatják, illetve automatikusan elismeréssel jár. Már nekem is a könyökömön jön a holokausztról szóló filmek, főleg hogy mindegyik bűntudtad érzést sugall, de miért is???
mekkelek
@Béres Ferenc: "mindegyik bűntudtad érzést sugall, de miért is???"
Talán a hatmillió megölt ember miatt???

Amellett egyetértek abban hogy más témát is lehetne támogatni, de ez ugye biztos siker...
Desischado
Annyiban egyetértek én is, hogy más témák is lehetnének, én például szivesen látnék Hunyadyról egy filmet. De a holokauszt olyan téma, amit sohasem szabad elfelejteni, és igenis, kellenek róla a filmek! Hogy ez a borzalom soha többé ne ismétlődhessen meg!
Gyuri Géderről
Nem értem ezt a f...kalap Novák Elődöt, hogy így kifakadt Vajára mint filmbiztosra.
Ha jól tudom, a jobbik is megszavazta a kinevezését.
Akkor most fogja be az etetőjét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.