Sokáig azt hittem, ciki, hogy nem tudom megmondani, mi a probléma, de aztán a miniszterelnök azt nyilatkozta, ő sem érti, és ez persze egyfelől megnyugtató volt, másfelől azt kellett kérdeznem magamtól, hogy itt mi mindannyian hülyék vagyunk?

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Meg egy ujabb elemzes a Hosszu Katinka fele ugyrol...
Valoban ez a helyzet...Senki nem tud semmit a sajto altal, (csak a bennfentesek, termeszetesen), viszont ahogy altalaban a sportszovetsegek kommunikalnak kifele a polgarok fele,, lefele- a sportolok fele, es folfele- a politikai vezetok fele, akik eldontik, hogy mennyi penzt adjanak a sportagnak - , az o felelosseguk lehet a legnagyobb ebben az ugyben...

Kb. kicsiben ugyanilyen modon uldoztek el majdnem egymillio honfitarsukat is Magyarorszagrol a vezetes emberei, - csak az nem volt ennyire- latvanyos, Katinkat viszont nem lehet eldugni a kozvelemeny elol...
rdos
Szerintem piszok egyszerű a dolog. Nyárfás ígért "pár dolgot", Katinkának ÉS az úszóknak (Katinka nem csak magának kért) amit nem tartott be! Ennyi és nem több.

Katinka rájött teljesen felesleges bármiről is tárgyalni velük, mert nem korrektek. Nem mellékesen még aláztatnának is, de ezúttal csak magukat tudják alázni. Pont így. Üzengetnek Katinkának, ő meg a szabályokat betartva edz, versenyez, remélhetőleg győz, és pont annyit válaszol nekik, amennyit megérdemelnek.

Semmit. :-)
RonaGyuri
Érted Wazze nem a győzelem, hanem a rész-vét (gyengébbeknek nem "részt-vét"-et írtam) a fontos! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.