Papíron semmilyen vagyona, viszont annál több tartozása volt az egy hete nyomtalanul eltűnt önkormányzati képviselőnek, Sápi Attilának. A Bors felkereste a politikus korábbi lakcímét, ahová továbbra is özönlenek a banki levelek.

Hivatalos lakcíme tavaly még egy békásmegyeri panellakásban volt. A lap szerint a panelben édesanyjával és élettársával élt, majd Újpalotára kerültek. A politikus fia és volt felesége Vácon él.

100 milliós tartozása volt az eltűnt MSZP-s cégének

Tavaly januári vagyonnyilatkozata szerint a képviselő 40 százalékos tulajdonos volt egy egyszemélyes, adminisztratív szolgáltatást végző kft.-ben, illetve 2011-től 100 százalékos tulajdonos egy biztonsági, magánnyomozással is foglalkozó cégben. Utóbbit 100 millió forintot, illetve 180 napot meghaladó adótartozás miatt tavaly októberben felszámolták.

Ingó vagy ingatlan vagyon nem szerepel a nevén, de van egy 1,85 millió forintos banki tartozása. Önkormányzati képviselőként bruttó 425 ezer forint a fizetése, emellett havi 59 ezer forintért ügyintézői munkát vállalt egy cégnél.

Sápi egyik barátja zárkózott típusnak tartja a képviselőt, akit Szamurájnak szokott hívni. Tóth Csaba, az MSZP zuglói elnöke szerint Sápi halk szavú, segítőkész ember, nem láttak rajta olyan jelet, ami miatt aggódniuk kellett volna.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Ha szamuráj volt, tudja kötelességét...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Lehet, hogy csak Kaya Ybrahimot ment keresni, hogy eladja neki a bebukott cégét. A jogdíjat meg majd leperkálja a fidesznek, a zseniális szabadalmaztatott eljárásáért.
Szókrakész
" Tóth Csaba, az MSZP zuglói elnöke szerint Sápi halk szavú, segítőkész ember, nem láttak rajta olyan jelet, ami miatt aggódniuk kellett volna."

Nem is ők, hanem a hitelezői aggódtak.

Tartozz 1 millióval! A hitelezőid jól elvernek.
Tartozz 10 millióval! A hitelezőid megölnek.
Tartozz 100 millióval! A hitelezőid úgy vigyáznak rád, hogy még szél se érjen.
volvós
Hány ilyen " Sápi Attila " tipus lop, csal, hazudik a fideszben ??
Jó lenne ezekröl is egy -egy cikket olvasni !!!
Eriksson
Nem csak antilop, lop itt mindenki. Ezért vagyunk úgy letetvesedve.
lampa laz
@eugen4402: pontosan, harakirire.. és gondolod abban a nagy házban maradna valaki a liftezelőn kívül életben?
Cicamama55
Csak volt tartozása? Netalán kifizette menet közben valaki?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.