A Népszava úgy tudja, hogy szerda délelőtt – egy kivételével – felmondtak a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház sebészei. Információik szerint a kórház vezetése délután tárgyal a 12 orvossal.

A kórház vezetése a Kisalföldnek cáfolta, hogy felmondtak volna a sebészek. Azt állítják, hogy az ügyeleti díjaik rendezését szerették volna elérni és ezt egy elkeseredett hangú levélben tették szóvá.

A megyei hírportál szerint "az ügyeleti pótlékok megbeszélésére szerda délután került sor a kórházban. Miközben a tárgyalás folyt az érintett orvosok és a kórházi vezetés között, kiszivárgott a felmondásról szóló hír. Ott és akkor valamennyi orvos nyilatkozott arról, hogy nincs valós felmondási szándékuk. "

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Nem így kéne!
Egyszer itt, aztán az ország másik felén?

EGYSZERRE az egész országban!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Álljunk már meg egy szóra miért is kezelik a hörcsögöt itthon, nem fizet SZTK. nem adózik, nincs bejelentett lakása se, nincs magyarországi jövedelme, csak nem puszira kezelik a VIP. részlegen???
Desischado
@papa.49: Dehogyis! Súlyos pénzért, ami tőlünk rabolt el!
Dr plágium
@Horizont: Azért lehet benne valami. Ha pedig valóban igaz, számomra etikai kérdést is felvetődik. Milyen orvosok azok akik - tudják, hogy hirtelen nem lehet pótolni őket - a betegek életét veszélyeztetik. Mondom ezt úgy, maximálisan megértem az elkeseredettségüket, de inkább sztrájkolnának összefogással, országosan...
papa.49
@Desischado: Nagyon tévedsz azt is mi fizetjük a hörcsög gyógykezelését)))))))))
Gyógykezelném fakalapáccsal, fejbe hogy meg ne sántuljon)))))))))
Dr plágium
@Horizont: Azért egy országos sztrájk már érne valamit, mondjuk minden hónapban meg lehetne ismételni... Az alapellátást kell biztosítani, már akkor is felébrednének az emberek.
Sajnos a nővérek is hiába tüntettek, a civil társadalom nem igazán támogatta Őket, pedig nem csak az egészségügyi dolgozók érdeke a változás, hanem mindenkié! Főleg a betegeké!
kukac50
Tarthatatlan az a helyzet,hogy az egészségügyből kivontak 400 milliárd forintot, amit Mészáros Lőrincnek adogatnak oda. Kancellárt akarnak a kórházak élére annak a fizetéséből már 20 orvosnak emelhetnék a fizetését, vagy a szükséges dolgok beszerzésére használhatnák.
Az iskolák nyakára ültették a Klikket, egyre nagyobb a káosz, el kellene gondolkodni
azon,hogy nem növelni kell a problémát hanem a legegyszerűbb módon megoldani.
Térjenek vissza a Klikk előtti rendszer működéséhez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.