Nincs határa a Fidesz aljasságának – lassan kőbe véshetjük ezt a népi megfigyelést. A kormányzó nagyurak tavaly ősz óta egy szigorúan lefelé tartó spirálba lavírozták magukat – és mindig képesek ledöbbenteni a sokat edzett publikumot. Orbanisztánban bárhol emelünk fel egy lapos követ, bárhol húzzuk el a függönyt, mindenhonnan az egyéni harácsolások és az intézményesült korrupció mocska árad.

Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Kötelező olvasmány, hétfőn zh lesz belőle.
Szókrakész
"Vedd észre: Orbán végső ellensége TE vagy!"

Akkor vagy 9 millió TE van az országban.
A végső 9 millió TE elleni harcotok lesz a végső.
Minden diktátor szomorú véget ért.
Szókrakész
A Viktoréknak nem szabadna abban a tévhitben ringatni magukat, hogy a gengszterváltás mintájára csendes hatalomváltás lesz.
Ennyit még a komcsik se loptak.
Akkor azért volt tanácsi lakás, volt állandó munka, volt lakásfelújítás, boiler, radiátor, tűzhely...csere(IKV), volt...
Arra ügyeltek, hogy azért valamennyit kapjon a nép is, nehogy a "víz legyen az úr".
Ceausescu a magabiztosságába, önteltségébe bukott bele.
amaramaistanna
Unom már a DK pártblogjait! Az Európa Kávézót és a Nyugati Fényt. Eljátszák, mintha "civil" bloggerek lennének és ez hazugság. Ugyanúgy megtévesztik a választókat. Mondják el pártként amit akarnak,s ne tegyenek úgy, mintha független bloggerek támogatnák őket. Ez is hazugság, a választók megtévesztése, amely aljas dolog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.