Ne legyenek illúziók, a magyar egészségügy nem tud annyi pénzt fizetni az orvosoknak, mint amennyit külföldön tudnak keresni – mondta Lázár János a mai Kormányinfón.

A miniszter szerint képtelenség versenybe szállni a nyugati bérekkel, de efelé tett lépésekben nem volt hiány.

Lázár azt mondta: 500 milliárd forintot csoportosított át a kormány a kórházfejlesztésekre az elmúlt időszakban. Megpróbáltak segítséget nyújtani, ezt kell folytatni.

Lázár nem vitatja, hogy az orvosok bérének emelése egy napirenden lévő kérdés, aktuális lesz a költségvetés tavaszi vitájában is. De megismételte: a nyugati bérekkel nem tudnak versenyezni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Te hígagyú barom lázár!
Nem csak az egészségügyben nem lesznek nyugati bérek, de az egész országban sem lesznek!
És ebben óriási szerepe van a mindenkori kormányzatnak és a parlamentben levő naplopóknak.
Minden normális ember örülne ha közelítenénk a nyugati bérszínvonalat!
Csak ti a parlamentben, meg a kormányzatban, meg a kivételezett gazdagok közelítitek, és meg is haladjátok a nyugati (bér)színvonalat, meg az életszínvonalat!
Ezzel szemben mi csak sóvároghatunk és irigykedhetünk a balf@szságotok miatt!: www.maivalosag.com/szines/ma-atmentem-ausztriaba-es-bevasaroltam-magyarok-az-allatok-leesik/ A ti élősködésetek miatt van ez a különbség a határ két oldalán!
Ja és hallgassa meg mindenki a Kossuth rádióban elhangzott mai ütközőt, amiben két közgazdász bemutatja a magyar kormányok, az mnb és a magyar országi bankok összejátszását az állampolgárok-ügyfelek kirablása érdekében!
Persze van miből a 8 millió ember megélhetéséből dőzsöltök!
Titeket nem érint az orvosok elvándorlása, mert a VIP részlegen mindig első osztályú az ellátás, persze a mi pénzünkből erre is telik!

Az a szomorú, hogy a szakemberek, pártatlanul, önös érdek nélkül az országért nyilvánulnak meg, és ez a gonosz élősködő fideSSkdnp rablóbanda a gazdagjaikkal tovább csinálja az Ország és a Nép kifosztását!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hari
Ez egy igazmondó, becsületes ember, valódi HUNGARICUM ! Csak ne álljon meg itt a felsorolásban ! Várjuk az összeset, hogy mi nem lesz nyugati mifelénk. Szép lista lesz !
szaboria1
Amíg Ők lesznek hatalmon csak saját pénztárcájuk tömésével törődnek.
gazdag dezső
Ideje lenne már annak,hogy valami komolyabb dolog történjen! A felső réteg kizsákmányolja a Magyar népet,és dőzsöl az összelopott vagyonból!
Vizual
Amig az ilyen dolgokat szemrebbenés nélkül ki tudják jelenteni, addig igazuk van. ha majd egyszer megunja a pornép, nem hiszem, hogy ezt merik majd mondani.
kukac50
Lehetne nyugati bérszínvonal Magyarországon,ha a társasági adók és minden adó a közös kasszába folyna be. adó elkerülés stadionra az azt sugallja,hogy a sport szerető vállalkozások
így elkerülhetik az adózást törvényesen.Ők is csak az 1 %felett rendelkezhessenek mint mások. A kaszinók is elkerülhetik az adófizetést ahol milliók folynak be naponta.Törvényesen tehetik ezt Orbán hozzájárulásával.
A Kormány minden adóforinttal számoljon el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.