A Jobbik szerint Orbán Viktor "megfutamodott", amikor nem fogadta el Vona Gábor javaslatát, hogy hozzanak létre bizottságokat a Jobbik "állítólagos orosz kapcsolatainak" és a miniszterelnök környezete meggazdagodásának vizsgálatára.

A Jobbik parlamenti frakciója csütörtöki, az MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagált, hogy a Fidesz-frakció ugyancsak közleményben azt írta: Európa legsúlyosabb korrupciós botrányában továbbra is várják Vona Gábor "vallomását" arról, hogy "a Kovács Bélákat foglalkoztató Jobbik milyen idegen hatalmakat szolgál, és mennyi pénzért teszi ezt".

A Jobbik közleménye szerint pártelnökük, Vona Gábor a parlament nyilvánossága előtt felajánlotta, hogy egy Fidesz vezette vizsgálóbizottság vizsgálja ki a Jobbik "állítólagos orosz kapcsolatait", és ezzel párhuzamosan Orbán Viktor egy másik bizottság előtt adjon számot közvetlen környezete, barátai, családtagjai "korrupciógyanús meggazdagodásáról".

Az ellenzéki párt szerint Orbán Viktor "elszabotálta" az elszámoltatást, miközben a vizsgálóbizottságok javaslata elől "gyáván megfutamodott".

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Milyen blama lenne,ha ez is fordítva sülne -el? Amire mutat nem egy jel.
Toby
Már 25 éve nem tudjuk, hogy az orbánc -family miből gazdagodott ! Csaxólok, hogy itt lenne az ideje, vagy úgy kell kiverni belőle ?
zöldszem
Ülök becsukott szemmel, emlék képek villannak be.Valami volt liberális, ma újkeresztény rablóbanda, "papamamapénzén" megvásárolt kastéllyal, gázszerelőből lett milliárdossal, kiskorú gyerek számára összelopott nyolcvanmillás lakással, hollywoodi rendezőből lett magyar kaszinókirállyal, magától növekvő tetőterasszal, parasztokból előavanzsált földbirtokosokkal, és rájövök, hogy 2016. írunk, ez a magyar jelen, és valószínűleg a jövő is.
Hellcat
Szép húzás volt Vonától...a fidesz pofája csak addig nagy amíg a saját sajtójukban ordibálhatnak rágalmakat.
kukac50
Egy független bizottság felállítása esetén bukna a Fidesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.