Az idén 2048 milliárd forint európai uniós forrást kell kifizetni Magyarországon – ismertette az erről szóló kormánydöntést Lázár János, a Miniszterelnökség vezetője csütörtöki sajtótájékoztatóján, az idei első Kormányinfón.

A kormány rendelete azt is rögzíti, hogy 2017. június 30-ig a 2014-2020-as uniós ciklus összes pályázatát ki kell írni, és legkésőbb 2019 elejére a teljes rendelkezésre álló összeget ki kell fizetni.

Megjegyezte, ha idén sikerül az előírt 2048 milliárd forint kifizetése, az abban részt vevő munkatársak 12 havi célprémiumot kapnak.

Lázár János beszámolt keddi brüsszeli látogatásáról is, ezen belül az Elzbieta Bienkowska belső piacért felelős biztossal folytatott megbeszélésről, amely szavai szerint egy felfokozott beszélgetés volt. Közölte: az Európai Bizottság illetékes biztosa kifejezetten ellenségesen állt a paksi erőműbővítés és a Budapest-Belgrád-vasútvonal építése ügyében ahhoz a gondolathoz, hogy Magyarország akár Oroszországgal, akár Kínával magyarországi gazdasági befektetésekre szerződjön.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Az ellenzélki EP képviselők ellenőrizzék le lézer-piszkos állításait, a levegővétele is hazugság !
lampa laz
Milyen kifinomultan adta elő a lopást, "kifizetni"...zsebretenni, oszt jónapot, ehhez értetek
simmering73
Lézer Annyitisér Pinokkió Jankó neked hosszabb az orrod, mint tavaly volt. Remélem a börtönéveket is ilyen bőségesen fogják osztani.
papa.49
A suska kéne mi???De lesznek feltételek is, nem gondolod annyitisérszarjankó???
nyanya001
Lesz mit szétosztani a rokonságnak meg a haveroknak !
Hellcat
Értsd: közel 2000 milliárddal fog gyarapodni a fideszes maffiabirodalom vagyona.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.