Valótlan adatokat közölt a parlamenttel Farkas Flórián, Orbán Viktor megbízottja, aki az Országos Roma Önkormányzat elnöke volt. A cigány politikus életrajzában azt állította, az ELTE jogi karán szerzett diplomát, ám kiderült, ez nem igaz, amit végül a képviselő is elismert tegnap. Nem mondott igazat diplomájáról Farkas Flórián miniszterelnöki megbízott, aki parlamenti életrajzában azt állította, hogy az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Állam- és Jogtudományi Karán szerzett oklevelet. Tegnap kiderült, hogy a Fidesz országgyűlési képviselője nem a jogi karon végzett, és korábbi állításával ellentétben az sem igaz, hogy óraadó tanár volt a karon. Mindezt részben ő maga is megerősítette tegnap helyesírási hibáktól hemzsegő sajtóközleményében. Mint írta, a szakdolgozata „meglétét – nemlétét fírtató” hamis állításokkal ellentétben ő az Eötvös Lóránd (sic!) Tudományegyetem Társadalomtudományi Karán adott le szakdolgozatot. Ezzel egyébként beismerte, hogy korábban nem mondott...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@wagabund: Majd ha el kezd kitálalni az lesz az igazi. Mondjuk kiderül, hogy kinek az utasítására hány romát is mozgósított a választásokkor és mennyit is költött az akcióra közpénzből. Mi másért hagyta volna Orbán, hogy százmilliók tűnjenek el? Hogy nem a romák felzárkóztatása volt a cél az jól látható az eredmények hiányából.
Lepényleső
Állítólag,amilyen a gazda,olyan a szolga,és állja ez magát,fordítva?
Gyuri Géderről
"Félrevezette a parlamentet Farkas Flórián". Igen csak hülyéket küldtünk oda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.