A kereszténydemokraták vagy mutassák be a nőgyógyászati végzettséget igazoló papírjukat, vagy fejezzék be a nők méhében való kotorászást – követelik az Ifjú Demokraták. A múlt héten még a szingliadóról akart beszélgetést szervezni a KDNP ifjúsági szervezete, ma már az anyapárt akar népesedési megbízottat állítani a munkahelyekre. Az ötlet lehet, hogy fellendítené az ország pornóiparát, az IDE mégsem ebben látja a nemzet felemelkedésének zálogát. A jobboldalról immáron hetente jönnek középkori szintű ostobaságok, mint „nemzetmentő” ötletek – ahelyett, hogy élhető országot teremtenének. Szingliadó, az abortusz korlátozása, a bölcsődei gondozás szétverése és egyéb adminisztratív ötletek jellemzik a jobboldali gondolkodást. Az IDE ezzel szemben olyan, ifjúsági lakásprogramot szorgalmaz, amely nem csak a tehetőseket gazdagítja tovább. Olyan gazdaságpolitikát követelnek, amely támogatja, hogy az anyák rugalmas munkaidőben vagy távmunkában is tudjanak dolgozni. Emellett pedig olyan...

Feltöltő: Ifjú Demokraták
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
"A KDNP ne játsszon szaporítószervet!"
De ha egyszer fa@ mindegyik ? És nem csak első látásra.
justhpeter
"A KDNP ne játsszon szaporítószervet!"
De ha egyszer fa@ mindegyik ? És nem csak első látásra.
Bercifiu
@justhpeter: Csak hát ezzel nem lehet semmit kezdeni, inkább a simi által megnevezett g..i, alkalmasabb
KERKA
Az van, amikor valaki nem tudja csinálni, akkor megmagyarázza, hogy hogyan kell:))
Feraj49
"Népesedési megbízott" ??? Vissza hozzák az első éjszaka jogát a KDNP ?Csak azok élhetnek akiket ők nemzettek??? !!!. Megszülettek a ge..ből, de később is azok maradtak,hiába teltek el az évek.Kis diktátorok !
Hellcat
A KDNP nek értelmes dolgai még nem voltak...ha annyira okosak induljanak a fidesztől leválva...meglátjuk bejutnának-e egyáltalán...kizártnak tartom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.